$185k Passieve inkomsten, Frank Kern

$185k Passieve inkomsten, Frank Kern

$185k Passieve inkomsten, Frank Kern

https://www.youtube.com/watch?v=44kYPa2Wdk4

Frank geeft tips voor leads generen en klantenbinding. Hij geeft aan dat zijn voorkeur met name ligt in de ‘informatie marketing’. Hij focust zich op 1-1 coaching en groups-coaching. Maar om een service te verlenen moet er een echt pijnpunt verzacht of verholpen worden voor de klant. Dus zolang het geen waarde toegevoegd heeft ook echt geen zin om er aandacht en energie in te steken. De voordelen die hij aangeeft van informatie marketing zijn even samengevat: – Niet direct het persoonlijke contact -Persoonlijke vrijheid -Echt iemand kunnen helpen – Werken van elke plek -passieve inkomsten.

Gratis 5 stappenplan voor service leveren (Irresistible Intrigue System):

Dit zijn de gouden business tips volgens Frank. Zorg dat het altijd duidelijk is dat je een dienst of service probeert te verkopen wees hier niet diffuse over. Anders krijgt de klant een gevoel dat het een ‘bait en switch’  is en het alleen hem tijd en energie kost.

 1. Conversie mechanisme. Free help, iets gratis leveren dat de klant ook gelijk resultaten oplevert.  Let op dit is gelijk ook jouw visitekaartje dus zorg dat het goed is.
 2. A offer they ‘can’ refuse, reden toelichten waarom je gratis service hebt geleverd en welke voordelen erin zitten voor de klant.
 3. Explain why your doing it, het tarief uitleggen en open zijn in de kosten als ze een klant worden.
 4. Elimination of Salesfear, geen druk uitoefen op je potentiële klant.
 5. Seal the deal, door een compensatie aan te bieden als de klant vooraf niet tevreden krijgen ze een redelijk bedrag terug voor hun geïnvesteerde tijd.

Praktische uitwerking van de 5 punten hierboven:

 1. Gratis dienst aanbieden om bijvoorbeeld hun online e-commerce inkomsten te verhogen, verdubbelen etc.
 2. De klanten laten inzien hoe je vanuit niet betalende leads naar betalende klanten kunt gaan. Dit advies mag  niet geforceerd zijn, biedt inzicht in jouw expertise.
 3. Reden uitleggen waarom je dit doet.  Bijvoorbeeld jij vind het fijn om iemand te kunnen assisteren bij zijn onderneming, zodat hij zelfstandig kan worden en financieel onafhankelijk. Daarnaast deel je daarbij jouw huidige tarief zonder haken of ogen.
 4. Klant schrikt nu want hij denkt dat het puur verkooppraatje is. De klant geruststellen en laten weten dat dit geen verkooppraat is die bestaat uit lucht. Totaal geen druk leggen op de klant en toelicht dat je dit ook niet wilt forceren.
 5. Als het laatste zorgen dat jij alle verantwoordelijkheid draagt en de klant geen risico kan lopen bij deze samenwerking. Een stap verder dan normaal zou gebeuren: als u vindt dat ik enigszins u tijd heb verspild zou ik dit graag willen compenseren met bedrag x of y. Zorgen dat het als een extreme winstoogmerk overkomt op de klant.
 6. Voordat je verder gaat wel benoemen dat je niet iedereen kunt helpen. Benoemen welke basis criteria jij nodigt hebt van hun of waar ze aan moeten voldoen. Dit om te zorgen dat het een gezamenlijk een succes wordt. Dit doe je ook omdat je niet willen samenwerken met klanten die je niet aantrekken en je wilt juist samenwerken met klanten die in je profiel of criteria passen. Dit beïnvloed jij alleen!

De volgende post zal gaan over de website: smartpassiveincome.com van Pat Flynn. Pat was ontslagen van zijn steady 9 to 5 job en zegt dat dit het beste was wat hem kon overkomen, bijzonder? Ik ga het analyseren en terugkoppelen in een post. 

 

 

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam