Geslaagd

[et_pb_section admin_label=”section” inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding=”0px||0px|” module_id=”#heiko”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst Host” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Geslaagd!

Stop met proberen en start met DOEN. 100% Actie, een dagdeel bezig met Leadgeneratie, Facebook Advertenties maken, pakkende teksten, Sales Funnels en het correct prijzen van je Diensten & Producten.

Je hebt hulp nodig met jouw business – je moet iemand vinden die zich bewezen heeft en weet wat hij aan het doen is om jou te begeleiden naar meer succes.

Jij hebt geluk want ik ben 120% gepassioneerd in het helpen van ondernemer-gefocuste fitness trainers en coaches die graag hun business willen verbeteren en meer klanten willen krijgen.

En met het FBB programma heb ik all financiële barrières die je hiervoor tegen hielden om coaching of mentorschap te krijgen om je bedrijf te laten groeien weggenomen.

Voor maar €99,- per maand krijg je het allemaal!

Met dit programma zijn er geen ‘wat-heb-ik-nou-eigelijk-geleerd presentaties’, 100% draait het om implementeren, wij doen niet meer aan kans of lotto-marketing en je betaald geen duizenden euros om er toegang tot te krijgen.

Dat bij elkaar bespaart JOU ENORM veel geld en tijd zodat jij lazer focus op je business houdt en het snel kan groeien.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_team_member admin_label=”Persoon” image_url=”http://www.heikohartsuijker.com/wp-content/uploads/2014/05/216615_209287012432830_79572_n.jpg” animation=”off” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]