Wat is het Kinobody Greek God Muscle building program

Trainen voor een lean, sterk en gezond lichaam

Nu al verschillende ‘get muscle, get lean, get bulky, get big, get etc.’ progamma’s geprobeerd en honderden potten whey verder maar niks blijft en is toepasbaar in een normaal leven.

Al mag ik zeker niet klagen over mijn eigen lichaam. Ik streef altijd wel naar het volgende niveau en heb nog geen echte goede aanvulling gevonden voor mijn eigen trainingsprogramma. Als ik graag andere wil gaan helpen moet ik zelf eerste een succesvol en adaptief programma gevonden hebben wat gemakkelijk toepasbaar is voor ons normale mensen.

Zo heb ik al meerdere programma’s geprobeerd zoals paleodieet, Insanity en van de verschillende fitnessgurus tot jaren lang op het bodybuilding forum dicussies voeren met de specialisten, het is echt zo’n grote jungle wat wel werkt en totaal niet… Maar wat ik wel weet is dat ik echt geen ‘bulky’ onbruikbaar lichaam wil wat niet lenig is en ook niet echt aantrekkelijk is.. ja toch? laten we eerlijk zijn? De slechteriken van Hollywood zijn altijd bulky en lelijk en de lean en fit gasten zijn vaak de superhelden. Maar ook in combinatie met mijn vechtsporten en hardlopen en fietsen werkt dat gewoon niet. Dus we moeten een trainingsprogramma vinden wat gefocust is op het normale lichaam verder in shape krijgen om een natuurlijke manier. Zonder mijn lichaam vol te rammen met supplemementen of whey producten.

Kinobody Fitness Systems

Aangezien mijn Youtube volstaat met fitness en bodybuild video’s kwam ik een Amerikaanse gast tegen die eerlijk praat over hoe de fitnessindustrie eigenlijk in elkaar steekt, bijzonder. Nu heb ik wat verder gezocht en dit was de eignaar van Kinobody. Greg heeft de insteek dat je eerst waarde moet leveren met je product, hoe kan ik een slecht fitnessproduct verkopen als mijn vrienden en familie het ook gaan proberen? Als je het intressant vind kun je zelf even verder kijken op zijn youtube-kanaal. Deze video sprak mij het meeste aan.

 

Wat is de Kinobody Greek God Muscle building program

Zo ben ik dan ook wel weer, ik wil het gelijk proberen! Ik heb geleerd dat overal wel wat te leren valt en als je de beste wilt worden in je vak moet je durven experimenteren toch? Dus wat ik nu ga proberen is zijn Greek God program. Klinkt zeer bijzonder en dat is het ook haha. Als het de resultaat boekt die ik graag wil zien ga ik het ook aan jullie aanbevelen, maar alleen als het werkt.

http://my.kinobody.com/offers/ggp/?utm_source=reembed&utm_medium=endscreen&utm_campaign=popular

RICH DAD POOR DAD door ROBERT KIYOSAKI

RICH DAD POOR DAD door ROBERT KIYOSAKI

51zcMqY7GQL._SX331_BO1,204,203,200_

Assest en  een liability. Ik werd echt wakker toen ik een video had gezien van Robert Kiyosaki waarin uit werd gelegd dat wij veel leren op school en thuis maar eigenlijk niks wat ons echt vrij maakt van schulden en op lange termijn leer denken wat je met  geld kan doen. Daarom heb ik het boek Rich dad, poor dad opgepakt van Robert Kiyosaki.

Wat ik je dus kan adviseren om te doen, is om dagelijks te leren denken in assets en niet hoe je snel geld kunt verdienen. Persoonlijk vind ik het veel mooier om een asset te bouwen en uit te bouwen die voor jou werkt, dan dat je vandaag even snel wat geld verdient. Zodat deze teller gewoon blijft doorlopen en je moet vaak er even doorheen kijken als de eerste maand, half jaar nog maar een lage inkomen oplevert. Zoals mijn koffieaffiliatie shops op de lange termijn heb ik mijn uren er al uitgehaald!

Het Airbnb asset verhaal

Het leuke wat Airbnb doet is is je huis tijdelijk omzetten tot een assest. Dus als jij je huis daarentegen vaak genoeg kan verhuren in de weekenden en je verdient er meer dan 1200,- euro p.m. aan en de vaste lasten zijn 1000 euro p.m. is het op dat moment een assest die 200,- euro oplevert, ching. Makkelijk manier is asset zien als iets dat minder kost en meer oplevert . Veel mensen denken dus onterecht dat hun dikke BMW of gehele woning een asset is. Terwijl de ROI(return of investment) dit tegenspreekt. Zo heb ik zelf ook twee camera’s gekocht pas op het moment dat deze opdrachten opleveren (geld) of ik verhuur mijn Nikon 3200 en Canon G7x. Eerst moet het geïnvesteerde bedrag terug worden verdienen, is dit gelukt dan pas ga je een assest maken.

Wanneer jij bijvoorbeeld een auto voordelig zou kunnen inkopen zoals vele lease bedrijven dit doen via massa of afschrijving door schade, vervolgens deze structureel zou verhuren via een mooie website inclusief verzekeringsovereenkomsten en daar consistent geld op verdient, elke maand weer. Dan is het een asset die je steeds verder kan uitbouwen. Hierin wordt ook gepraat dat je nooit alle eiren in 1 mandje moet hebben dus je moet nooit al je investeringen // assets in 1 categorieën stoppen. Asset diversificatie zoals dat zo mooi wordt genoemd.

Maar let op! Robert Kiyosaki gelooft hier niet in zegt dat dit de ‘average’ investeerders mindset is als je echt je Financiële IQ wil verhogen ga dan altijd voor FOCUS! Want op het moment dat een bepaalde koers goed gaat en je behaalt succes hiermee. Herhaal dit proces, herhaal en herhaal tot je er meester in bent en stap dan pas over.

Focus staat dus voor de volgende termen:

Follow

One 

Course 

until 

Succes

Ken je het boek al?

Ik neem aan dat vele mensen het al kennen zo niet is dit echt een must om te lezen. Hieronder een mooie video die goed uitleg geeft wat de belangrijkste punten zijn die je goed moet begrijpen. Als je dit begrijpt zal je financiële inkomsten en uitgaven veranderen.

Heb je whey en supplementen echt nodig?

Heb je whey en supplementen echt nodig?

Ik heb vanaf 18 t/m 22 jaar lang supplementen gebruikt met name whey en creatine. Omdat ik geloofde dat ik echt ging ‘bulken’ ervan en minder spierpijn. Dit omdat ik altijd meerdere sporten tegelijk heb gedaan naast fitness ook altijd vechtsporten.

Nu ben ik weer meer bezig met gezondheid en fit worden en heb al bijna een jaar geen slechte sups meer gebruikt. Dit ook omdat mijn maag best gevoelig is geworden voor voedsel en met name voor supplementen. Ik ben bewuster naar de etiketten gaan kijken en zo zie ik ook dat Body & fit vaak vele verschillende soorten suikers toevoegt in verschillende benaming aan haar producten. Dit is niet heel erg maar ik moet het niet. Ik vraag mij nu dan ook af: heb je whey echt nodig?
Ik stap nu langzaam over naar vegan. Eet geen e nummers meer, suiker is er al bijna uit. Alleen moet je echt opletten wat je eten want werkelijk overal zit suiker in verwerkt.

SunWarrior Eiwitpoeder, biologisch en volledig plantaardig

Dus de focus op bonen, noten, groente, raw en juice. Voor mij geen dieren meer doden die dien als filter voor onze vitamines in mineralen. En ik wil ook geen extra antibiotica’s in mijn lichaam.
En al helemaal geen synthetische supplementen troep. Ik ga nu ook starten met een volledige biologische Sunwarrior Protein natuurlijke eiwitten, lees hier meer. Ik zal binnenkort een review hier overschrijven.

Gegoochel op het vleesetiket

Zoveel huismerken in de supermarkt is overgeladen met suikers of met zout. Fabrikanten knutselen vaak flink met vlees en de rest. Dat mag, mits ze het duidelijk op het etiket zetten(wat bijna niemand leest). Doen ze dat niet, dan zetten ze de consument doelbewust op het verkeerde been.  bron: http://www.consumentenbond.nl/campagnes/voedselfraude/

Geen blauweschermen voor het slapen

Geen blauweschermen voor het slapen

Dit is nog wel de moeilijkste om daadwerkelijk te doen. Ik ben zelf ook regelmatig schuldig van toch nog even je smartphone checken of je tablet aanzetten voor de mail. Maar je schermtijd reduceren s’avond is wel de nummer 1 verbetering die gaat zorgen dat jij beter gaat slapen.

Waarom minder blauwlicht ?

Computers, iPads, televisie, en smartphones etc. geven een sleep-sucking blauw spectrum aan licht dat zorgt dat jij problemen krijgt met je slaap. Het artificial blauwe licht dat door elektronische schermen wordt gebruikt zorgt dat je lichaam meer daghormomen gaat aanmaken(zoals cortisol) en verstoort je lichaam in het klaarmaken voor een natuurlijke slaap.

Onderzoekers uit Brigham in een vrouwenziekenhuis in Boston hebben aangetoond dat het gebruik van elektronica die blauw licht uitstraalt in de uren voordat je gaat slapen impact heeft op je gezondheid, alertheid en op je bio lichaamsklok (circadian clock) die zorgt voor de juiste afstelling van je slaap ritme.

In het onderzoek kwamen de mensen die iPad readers gebruikte het slechte uit de test. Het inslaap vallen, de duur van de slaap en hun REM slaap was een stuk korter in verhouding met de mensen die een boeken van papier hadden.

Beter slapen door de ochtend zon

Slaaptip #1 Beter slapen met door ochtend zon

Als het draait om je voordeel te halen uit de zon voor dat je weer slaap is er maar korte periode die echt veel effect heeft. Ik heb het hierover de interne bio clock die iedereen heeft. Onderzoek heeft uitgewezen dat tussen 6:00 en 8:30 in de ochtend onze interne clock het meeste aan dit licht heeft. Dus het is vroeg opstaan wil je goed kunnen slapen! Zit er toch nog wat wijsheid in het vroege opstaan. Wil niet zeggen dat als je later op de dag zon krijgt dit minder slecht zou zijn alleen meer effectief voor je lichaam. Probeer dus tijdens de prime-time-licht periode je zon te pakken.

Hoeveel zon moet ik dan pakken?

Het is gebleken dat een halfuur zon buiten produceert de meeste voordelen in ons lichaam zo worden de stofjes die zorgen voor onze slaap goed aangemaakt en de vitamine D via onze huid opgenomen en verwerkt.

Ik los dit op door in de ochtend mijn trainingen te doen en te zorgen dat ik met klanten of alleen ga hardlopen in de ochtend. Heerlijk fris wordt je ervan in je hoofd en je lichaam maakt dus op dat moment alle vitale elementen aan om te zorgen dat ik savond ook heerlijk kan inslapen.  Wat wil je nog meer?