Wat is het Kinobody Greek God Muscle building program

Nu al verschillende ‘get muscle, get lean, get bulky, get big, get etc.’ progamma’s geprobeerd en honderden potten whey verder maar niks blijft en is toepasbaar in een normaal leven.

Trainen voor een lean, sterk en gezond lichaam

Al mag ik zeker niet klagen over mijn eigen lichaam. Ik streef altijd wel naar het volgende niveau en heb nog geen echte goede aanvulling gevonden voor mijn eigen trainingsprogramma. Als ik graag andere wil gaan helpen moet ik zelf eerste een succesvol en adaptief programma gevonden hebben wat gemakkelijk toepasbaar is voor ons normale mensen.

Zo heb ik al meerdere programma’s geprobeerd zoals paleodieet, Insanity en van de verschillende fitnessgurus tot jaren lang op het bodybuilding forum dicussies voeren met de specialisten, het is echt zo’n grote jungle wat wel werkt en totaal niet… Maar wat ik wel weet is dat ik echt geen ‘bulky’ onbruikbaar lichaam wil wat niet lenig is en ook niet echt aantrekkelijk is.. ja toch? laten we eerlijk zijn? De slechteriken van Hollywood zijn altijd bulky en lelijk en de lean en fit gasten zijn vaak de superhelden. Maar ook in combinatie met mijn vechtsporten en hardlopen en fietsen werkt dat gewoon niet. Dus we moeten een trainingsprogramma vinden wat gefocust is op het normale lichaam verder in shape krijgen om een natuurlijke manier. Zonder mijn lichaam vol te rammen met supplemementen of whey producten.

Kinobody Fitness Systems

Aangezien mijn Youtube volstaat met fitness en bodybuild video’s kwam ik een Amerikaanse gast tegen die eerlijk praat over hoe de fitnessindustrie eigenlijk in elkaar steekt, bijzonder. Nu heb ik wat verder gezocht en dit was de eignaar van Kinobody. Greg heeft de insteek dat je eerst waarde moet leveren met je product, hoe kan ik een slecht fitnessproduct verkopen als mijn vrienden en familie het ook gaan proberen? Als je het intressant vind kun je zelf even verder kijken op zijn youtube-kanaal. Deze video sprak mij het meeste aan.

 

Wat is de Kinobody Greek God Muscle building program

Zo ben ik dan ook wel weer, ik wil het gelijk proberen! Ik heb geleerd dat overal wel wat te leren valt en als je de beste wilt worden in je vak moet je durven experimenteren toch? Dus wat ik nu ga proberen is zijn Greek God program. Klinkt zeer bijzonder en dat is het ook haha. Als het de resultaat boekt die ik graag wil zien ga ik het ook aan jullie aanbevelen, maar alleen als het werkt.

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan. Dit programma bevat 30 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.  >> Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

gezonde ovenschotel

Heb je whey en supplementen echt nodig?

Heb je whey en supplementen echt nodig?

Ik heb vanaf 18 t/m 22 jaar lang supplementen gebruikt met name whey en creatine. Omdat ik geloofde dat ik echt ging ‘bulken’ ervan en minder spierpijn. Dit omdat ik altijd meerdere sporten tegelijk heb gedaan naast fitness ook altijd vechtsporten.

Nu ben ik weer meer bezig met gezondheid en fit worden en heb al bijna een jaar geen slechte sups meer gebruikt. Dit ook omdat mijn maag best gevoelig is geworden voor voedsel en met name voor supplementen. Ik ben bewuster naar de etiketten gaan kijken en zo zie ik ook dat Body & fit vaak vele verschillende soorten suikers toevoegt in verschillende benaming aan haar producten. Dit is niet heel erg maar ik moet het niet. Ik vraag mij nu dan ook af: heb je whey echt nodig?
Ik stap nu langzaam over naar vegan. Eet geen e nummers meer, suiker is er al bijna uit. Alleen moet je echt opletten wat je eten want werkelijk overal zit suiker in verwerkt.

SunWarrior Eiwitpoeder, biologisch en volledig plantaardig

Dus de focus op bonen, noten, groente, raw en juice. Voor mij geen dieren meer doden die dien als filter voor onze vitamines in mineralen. En ik wil ook geen extra antibiotica’s in mijn lichaam.
En al helemaal geen synthetische supplementen troep. Ik ga nu ook starten met een volledige biologische Sunwarrior Protein natuurlijke eiwitten, lees hier meer. Ik zal binnenkort een review hier overschrijven.

Gegoochel op het vleesetiket

Zoveel huismerken in de supermarkt is overgeladen met suikers of met zout. Fabrikanten knutselen vaak flink met vlees en de rest. Dat mag, mits ze het duidelijk op het etiket zetten(wat bijna niemand leest). Doen ze dat niet, dan zetten ze de consument doelbewust op het verkeerde been.  bron: http://www.consumentenbond.nl/campagnes/voedselfraude/

Geen blauweschermen voor het slapen

Geen blauweschermen voor het slapen

Dit is nog wel de moeilijkste om daadwerkelijk te doen. Ik ben zelf ook regelmatig schuldig van toch nog even je smartphone checken of je tablet aanzetten voor de mail. Maar je schermtijd reduceren s’avond is wel de nummer 1 verbetering die gaat zorgen dat jij beter gaat slapen.

Waarom minder blauwlicht ?

Computers, iPads, televisie, en smartphones etc. geven een sleep-sucking blauw spectrum aan licht dat zorgt dat jij problemen krijgt met je slaap. Het artificial blauwe licht dat door elektronische schermen wordt gebruikt zorgt dat je lichaam meer daghormomen gaat aanmaken(zoals cortisol) en verstoort je lichaam in het klaarmaken voor een natuurlijke slaap.

Onderzoekers uit Brigham in een vrouwenziekenhuis in Boston hebben aangetoond dat het gebruik van elektronica die blauw licht uitstraalt in de uren voordat je gaat slapen impact heeft op je gezondheid, alertheid en op je bio lichaamsklok (circadian clock) die zorgt voor de juiste afstelling van je slaap ritme.

In het onderzoek kwamen de mensen die iPad readers gebruikte het slechte uit de test. Het inslaap vallen, de duur van de slaap en hun REM slaap was een stuk korter in verhouding met de mensen die een boeken van papier hadden.

Beter slapen door de ochtend zon

Slaaptip #1 Beter slapen met door ochtend zon

Als het draait om je voordeel te halen uit de zon voor dat je weer slaap is er maar korte periode die echt veel effect heeft. Ik heb het hierover de interne bio clock die iedereen heeft. Onderzoek heeft uitgewezen dat tussen 6:00 en 8:30 in de ochtend onze interne clock het meeste aan dit licht heeft. Dus het is vroeg opstaan wil je goed kunnen slapen! Zit er toch nog wat wijsheid in het vroege opstaan. Wil niet zeggen dat als je later op de dag zon krijgt dit minder slecht zou zijn alleen meer effectief voor je lichaam. Probeer dus tijdens de prime-time-licht periode je zon te pakken.

Hoeveel zon moet ik dan pakken?

Het is gebleken dat een halfuur zon buiten produceert de meeste voordelen in ons lichaam zo worden de stofjes die zorgen voor onze slaap goed aangemaakt en de vitamine D via onze huid opgenomen en verwerkt.

Ik los dit op door in de ochtend mijn trainingen te doen en te zorgen dat ik met klanten of alleen ga hardlopen in de ochtend. Heerlijk fris wordt je ervan in je hoofd en je lichaam maakt dus op dat moment alle vitale elementen aan om te zorgen dat ik savond ook heerlijk kan inslapen.  Wat wil je nog meer?

4 stappen tot meer fitheid, succes, liefde en geluk

Het ‘Plan’ van Arnold naar Yogi:

Mooi tijdens onze training benoemde jij het workout plan. Ik vind inderdaad dat ik de gedachte en onderbouwing van de aanpak moet delen, zodat jij beter begrijpt waar je mee bezig bent :). Zoals je weet ben ik niet van de snelle fix en geloof ik net zoals Arnold Schwarzenegger in zijn boek ’Total Recall’ dat het behalen wat je wilt in het leven trainen, moeite, zweet en tijd kost. Mijn methode is gebaseerd op huidige wetenschap, kennis(boeken en mentoren), religie er zijn vele wijze lessen uit de eeuwen oude religies te halen (boeddhisme, Christendom, islam etc.) wat betreft patronen voeding, relaties, gezondheid, werk, inspiratie en geluk.

Het is onderzocht en wetenschap wijst uit dat het 67 dagen kost om je nieuwe gewoontes aan te leren. Wat zijn deze gewoontes die ik je wil meegeven, waar ik zelf altijd naar streef en leef voor een gelukkig en waardevol leven. Belangrijkste blijft adaptief zijn en durven nieuwe dingen te proberen naast je gewoontes.

1. Health pilaar
Positieve gewoontes aanleren in de vorm van:
– Minimaal 2x per werk fitness
Waarom: Vast patroon krijgen voor het sporten en je lichaam voldoende uitdagen om sterk en zich gezond te houden. Lichaam moet uitgedaagd worden net zoals je geest.
– Elke ochtend 40 minuten een ochtend-ritueel bouwen.
Waarom: waarmee je lichaam en je hersenen wakker worden, ik doe altijd 3x 10 push-ups 2x crunches en 15min yoga. Push-ups al sinds 19 jaar. De reden waarom je 40 min bezig moet zijn is chemie in je hersenen, het kost zo veel tijd om eerst adrenaline aan te maken en je herenen on fire te krijgen(bloed en zuurstof sneller rondgepompt wordt in je lichaam).
– Vaste sportdagen aanleren om je gedachte fris te houden,
Waarom: Cortisol(stresshormoon) niveau te verlagen
– Vaste Gezonde eetdagen, zondige mag altijd maar zorg dat balans is (uit eten is altijd gevaarlijk)
Waarom: Lichaam is allemaal gebaseerd op stoffen die natuurlijk worden aangemaakt te veel zout, suiker of harde vetten zorgen dat deze balans uit verhouding wordt getrokken. Dit resulteert in dat jij gezonde beweging of andere normale reacties gaat overslaan of negeren. Zoals als je hersenen moe zijn krijg je Sugar craving, als je nu gaat snoep sla je een power nap over. wat een enorme impact heeft op je gezondheid op lange termijn. High en down van suiker. Onderzoeker Michael Moss heeft hier boek geschreven over Salt, Sugar, Fat.
– Genoeg slaap, denk aan je melatonine (7/8 uur)
Waarom: Er zijn vele onderzoeken tegenwoordig gedaan waarin nog steeds ontdekt wordt hoe veel impact goede nachtrust heeft op onze prestaties, liefdes leven en zelfs op ons succes in ons leven. Het stofje melatonine dat zorgt dat wij gaan slapen en onze slaap-cyclus maken. Wordt enorm verstoort door al het blauwe licht van onze tablets, ipad, telefoon, TV etc zorg dat je minimaal 60min van te voren stopt met je schermen te scannen. Als je genoeg slaap krijgt ben je 20% interessanter voor je partner of relatie, zit dus in ons ingebouwd.
– Consumptie van fruit 2x per week juice of shake
De natuurlijke suikers voor ons lichaam en onze hersenen, 1 banaan per dag en 20min de zon lopen heeft zelfde effect als medicatie voor antidepressiva zo sterk zijn natuurlijke producten.
Voor alles in het leven leer maat houden, te veel is nooit goed. Zo limiteer ik ook mijn alcohol toenamen aangezien dit zo’n alien stof is voor je lichaam. Ik drink alleen in het weekend 2/3 biertjes max.

2 Wealth pilaar
Leren van targets
Waarom: het visualiseren van je visie en doelen, zorgt dat de allerrijkste hun eind doelen kunnen behalen. De lange termijn visie opbreken in mini-doelen en deze aftikken dagelijks, geeft de hersenen ook weer dopamine om verder te gaan. De rijkste familie vroeger uit de USA de Rockefellers waren hier meesters in.
Lekker je dag chunken, tijd te kostbaar
Waarom: productiviteit hack, zorg dat je dag opdeelt in ochtend-start-up / Moelijke vragen en taken / Automatische piloot taken / Beloning voor jezelf / kennis verhogen / Rust.
Mind set van een investeerder
Niet zo zeer dat je een investeerder moet worden maar gaat om dat je leert op lange termijn doelen te reageren en sturen. Onze hersenen zijn zo gewired dat alles draait op NU NU nu alles doen. Maar de alle rijkste hebben geleerd eerst informatie verzamelen en dan pas keuzes maken die op lange termijn meeste ROI op leveren. Onderzoeker Alan S.Miller and Satoshi Kanazwa – Why beautiful people have more daughters
Kennis, lees minimaal 1 boek per week.
Gebruik de mind set en benadering van een kind, sta altijd open voor nieuwe dingen en zorg dat je altijd aan het leren bent en durf creatief te zijn.
Warrent Buffet is een goed voorbeeld hiervoor, 80% van de dag alleen maar bezig met zijn kennis te verhogen en ter gelijke tijd zijn markt waarde.
3 Happiness pilaar
Yoga en ademhaling
Het is zo belangrijk in tijd van alleen maar door dauwen dat we leren om af en toe rust te nemen om echt na te denken. De iconen uit onze geschiedenis zoals Einstein, Dalai Lama, Tesla, Aristoteles, Alexander de Grote, Julius Caesar, Darwin zijn juist door afzondering en de leren momenten in te plannen groot geworden. Momenten waar je je hersenen en gedachtes laat ‘flowen’, Einstein had hier ook nog viool bij om zijn creatieve geest optimaal te gebruiken. Sigmund Freud – Civilization and its discontents
Bewustwording
Hoe bewust ben je van waar je nu mee bezig bent? Hoe bewust leef jij je leven? Naast adaptief zijn in je omgang en je gedachtes en aanpak is bewust zijn van je omgeving ook een indicatie van intelligentie maar ook een succes element voor je leven. Dit zorgt dat jij je relaties tot andere kan verdiepen en versterken.

4 Love pilaar
Verbinden met oude vrienden
Uit onderzoek is gebleken uit de succesfactoren voor een gezond en tevreden leven dat mensen, die verbindingen opzoeken met oude vrienden uit hun jeugd gelukkiger zijn en blijven. Het is te vaak een cliche of aangeprate gedachte dat zaken doen met vrienden of kennis niet kan, als dit kan is niets mooier en het maakt je leven ook nog eens dieper en gelukkiger. Onderzoeker Dale Carnegie – How to win friends influence people
Investeren in relaties
Ga nooit uit van je zelf zorg dat je eerste waarde leert toe te voegen voor een andere.
“When we feel love and kindness toward others, it not only makes others feel loved and cared for, but it helps us also to develop inner happiness and peace.” – Dalai Lama XIV

Dit is mijn aanpak ik ben zeer benieuwd of je na jouw 67 dagen een aantal punten heb meegenomen en verwerkt in jouw leven. Je merkte al een stressreductie en dat je een aantal technieken kan toepasen echt tof!

Groeten,
Heiko

Interview Ricardo Semler – Semler’s begin bij Semco

Interview Ricardo Semler

Wat gaan we doen met mensen die te laat komen? Straffen? Meer controle? 

Mooi interview over het leven en gedachte goed van Ricardo Semler over hoe hij werken en social leven voor zich ziet. Maar ook voor het onderwijs. “mensen willen graag controleren over hun leven, dat is tegenwoordig nog niet gelukt”.  Baan moet niet alleen zijn om geld te verdienen, het huidige systeem is zo opgezet dat je niet je hobby’s of passie kan achterna gaan. Ricardo Semler legt het uit.

Bron: Tegenlicht – vpro backlight