Arnhem, In The Making – Ondernemen is doen!

Arnhem, In The Making – Ondernemen is doen!

Info
Het ontwikkelingsplatform voor young professionals, jonge ondernemers en ambitieuze studenten in de regio Arnhem.

Basisinformatie
Naam van het bedrijf: In The Making
Locatie: Arnhem
Oprichters: Luuk Vermaas, Kai Nobbe & Julian leijser
medewerkers: 8
Industrie: netwerkbijeenkomsten
Website: http://inthemaking.nl/

Missie
Mensen met een drive bij elkaar brengen waardoor mooie nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan. Na een avond van In The Making hopen wij dat je weg gaat met genoeg nieuwe energie om de aankomende twee maanden aan de slag te kunnen.

Beschrijving
In The Making is het netwerk voor mensen In The Making. Naast jonge ondernemer ben je als young professionals of als ambitieuze studenten bij ons van harte welkom. Weet jij nog niet precies wat je wilt maar voel jij wel die innerlijke drive om gave dingen te doen of heb je helder in kaart waar je heen wilt maar spar je graag met mensen over hoe je jouw doel wilt bereiken? Dan is In The Making the place to be!

Wij streven een give-before-recieve mentaliteit. Je komt naar In The Making als jezelf. Geen jasje, dasje tenzij jij je daar natuurlijk lekker in voelt.

Eens in de twee maanden organiseren wij een netwerkbijeenkomst op de laatste dinsdag van de maand, vanaf 20:00 op telkens een unieke locatie. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon langskomen!

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam