Over Heiko Hartsuijker

Heiko Hartsuijker is een ondernemer uit Arnhem, Nederland die zijn Business IT & Management heeft afgerond en tegelijkertijd succesvol een Digitaal Marketing team heeft opgezet op de hogeschool en uiteindelijk voor zichzelf is gestart met ondernemen op zijn 28 jaar vanuit de boerderij van zijn ouders in de Achterhoek.

Heiko is een digitale marketing adviseur die bedrijven helpt met meer omzet halen uit digitale marketing. Hij heeft persoonlijk met grote digitale budgetten gewerkt voor zijn klanten bij Defensie & Maximum en het lukt hem om consistent verbeteringen aan te leveren die resultaat brengen (ROI). Heiko’s cliënten zijn diverse bedrijven die willen groeien en zich snel willen ontwikkelingen in hun gekozen online markt in Gelderland en in de rest van Nederland.

Social Media Dokters

Heiko is ook aangesloten bij de Social media Dokters. De Social Media Dokters helpen bedrijven met al hun Social media vraagstukken om te zorgen dat hun bedrijf het maximale gaat halen uit hun online marketing. De Social media dokters hebben een kantoor in ’s Hertogenbosch en helpen grote cliënten zoals Wavin, Rioned, Vetrotech, Anytimefitness, Babywatcher om marktleider te worden.