Wat is het Kinobody Greek God Muscle building program

Nu al verschillende ‘get muscle, get lean, get bulky, get big, get etc.’ progamma’s geprobeerd en honderden potten whey verder maar niks blijft en is toepasbaar in een normaal leven.

Trainen voor een lean, sterk en gezond lichaam

Al mag ik zeker niet klagen over mijn eigen lichaam. Ik streef altijd wel naar het volgende niveau en heb nog geen echte goede aanvulling gevonden voor mijn eigen trainingsprogramma. Als ik graag andere wil gaan helpen moet ik zelf eerste een succesvol en adaptief programma gevonden hebben wat gemakkelijk toepasbaar is voor ons normale mensen.

Zo heb ik al meerdere programma’s geprobeerd zoals paleodieet, Insanity en van de verschillende fitnessgurus tot jaren lang op het bodybuilding forum dicussies voeren met de specialisten, het is echt zo’n grote jungle wat wel werkt en totaal niet… Maar wat ik wel weet is dat ik echt geen ‘bulky’ onbruikbaar lichaam wil wat niet lenig is en ook niet echt aantrekkelijk is.. ja toch? laten we eerlijk zijn? De slechteriken van Hollywood zijn altijd bulky en lelijk en de lean en fit gasten zijn vaak de superhelden. Maar ook in combinatie met mijn vechtsporten en hardlopen en fietsen werkt dat gewoon niet. Dus we moeten een trainingsprogramma vinden wat gefocust is op het normale lichaam verder in shape krijgen om een natuurlijke manier. Zonder mijn lichaam vol te rammen met supplemementen of whey producten.

Kinobody Fitness Systems

Aangezien mijn Youtube volstaat met fitness en bodybuild video’s kwam ik een Amerikaanse gast tegen die eerlijk praat over hoe de fitnessindustrie eigenlijk in elkaar steekt, bijzonder. Nu heb ik wat verder gezocht en dit was de eignaar van Kinobody. Greg heeft de insteek dat je eerst waarde moet leveren met je product, hoe kan ik een slecht fitnessproduct verkopen als mijn vrienden en familie het ook gaan proberen? Als je het intressant vind kun je zelf even verder kijken op zijn youtube-kanaal. Deze video sprak mij het meeste aan.

 

Wat is de Kinobody Greek God Muscle building program

Zo ben ik dan ook wel weer, ik wil het gelijk proberen! Ik heb geleerd dat overal wel wat te leren valt en als je de beste wilt worden in je vak moet je durven experimenteren toch? Dus wat ik nu ga proberen is zijn Greek God program. Klinkt zeer bijzonder en dat is het ook haha. Als het de resultaat boekt die ik graag wil zien ga ik het ook aan jullie aanbevelen, maar alleen als het werkt.

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan. Dit programma bevat 30 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.  >> Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

gezonde ovenschotel

Interview Ricardo Semler – Semler’s begin bij Semco

Interview Ricardo Semler

Wat gaan we doen met mensen die te laat komen? Straffen? Meer controle? 

Mooi interview over het leven en gedachte goed van Ricardo Semler over hoe hij werken en social leven voor zich ziet. Maar ook voor het onderwijs. “mensen willen graag controleren over hun leven, dat is tegenwoordig nog niet gelukt”.  Baan moet niet alleen zijn om geld te verdienen, het huidige systeem is zo opgezet dat je niet je hobby’s of passie kan achterna gaan. Ricardo Semler legt het uit.

Bron: Tegenlicht – vpro backlight

De belangrijkste les : Positiviteit – Tim Ferriss

De belangrijkste les:

Bron: Revision3

start vandaag nog met keuzes maken! En dan bedoel ik niet of je de afwas nu of over 2 uur gaat doen.. maar echte keuzes die bepalend zijn voor jouw levensweg.

Boeken van Tim Feriss (The 4-Hour-Work week), Daniel H.Pink (Drive), Walter Isaacson (The Innovators), Ryan Holiday (Growth Hacking), en Tony Robbins (Awaken the Giant Witin) kunnen inspiratie bieden, maar jij maakt toch altijd zelf de keuzes en vervolgens de actie die succes gaat brengen.

bol.com   The 4 hour Work Week  Timothy Ferriss   9780091929114   Boeken

Hiervoor bestaat een mooie metafoor: een wilde rivier wat wij het leven noemen. Deze rivier heeft een sterke stroming die altijd maar verder stroomt. Zolang jij geen bewuste keuzes maakt op deze veelzijdige woeste rivier zal hij altijd jou meenemen tot je bij de waterval komt van de Grand Canyon. Maar tijdens deze tocht kun je kiezen om bepaalde vertakking te nemen die een kolkende raft rivier hebben of juist spiegel gladde meren, de keuze is aan jou! Als je de keuze nu maakt zul je stuk meer rust krijgen en kunnen genieten van het nu.

“I challenge you to make your life a masterpiece. I challenge you to join the ranks of those people who live what they teach, who walk their talk.” – Tony Robbins
Wordt bewust wat je tegenhoudt, pijn en plezier brengt zoals Tonny zegt in ‘Awakening the Giant’. Probeer ook jouw ‘problemen’ te vinden en deze op te schrijven. Vervolgens kun je de aanpak gaan bedenken. Veel problemen komen vanuit onze gewoontes die ons perfect helpen maar ook het leven zuur maken indien wij ze op de loop laten. Het lastige aan gewoontes is dat wij deze alleen kunnen vervangen (met moeite) door andere gezondere gewoontes. Dit is ook voor mij een dagelijks doel. Identificeren van gewoontes en kijken hoe deze productiever, gezonder en leuker ingericht kunnen worden.

Tim Ferris heeft mij wakker geschud vorige jaar.  Nu duik ik de verdieping in om niet alleen maar het plaatje te veranderen maar ook de gewoontes die het gecreëerd hebben. Dit zorgt uiteindelijk voor controle over je mentale- en fysieke gezondheid en financiële toekomst. Sparen is ook zo’n gewoonte die bij vele lastig is omdat het plezier van iets nieuws kopen staat voor goed gedrag, maar heb je het wel echt nodig? Zolang je deze behoeftes van plezier en pijn onjuist verdeeld hebt op je gewoontes zul je deze ook nooit gaan veranderen. Of het zal alleen tijdelijk effect hebben zoals je vaak ziet bij mensen die op dieet gaan. Als je jouw gewoontes niet veranderd en jezelf beloond om je goed te voelen door bijvoorbeeld te hardlopen. Hier zit dan je (nieuwe) genot in plaats van weer terug te vallen op eten dat je genot brengt. Mogelijk maar mogelijk met identificeren en bewuste keuzes maken.

Header_heikohartsuijker sparen

Header_heikohartsuijker sparen

Vond je dit interessant? Deel de post en dan kan ik het aanraden om de benoemde boeken is te gaan bekijken. Bedenk dat alles een kwestie van perspectief is. Succes!

Ultieme succes formule – Tony Robbins – Unleash the Power Within Seminar

https://www.youtube.com/watch?v=b8DWlwXOfQY

Ultieme succes formule:

  1. Weet wat je uitkomst moet zijn – Know your outcome
  2. Onderneem actie – Take action Vaak stopt het hier bij de meeste volwassen, aangezien zij toch bang zijn om te falen. Iedereen heeft deze angst en het is ook normaal. Alleen op een gegeven moment moet je wel in beweging gaan komen. Anders blijf je altijd de zelfde resultaten behalen. Zolang je geen actie onderneemt ga je sowieso falen dat is wel definitief.
  3. Weet wat je gaat krijgen – Know what your getting
  4. Flexibiliteit, veranderd je aanpak – hoe vaak moet je aanpak veranderen? Simpel. tot je resultaten boekt die jij wilt. Je kan heel lang proberen dezelfde aanpak te doen maar als deze niet gaat werken zou je misschien toch keer kunnen leren van je benadering toch?

Iedereen die succesvol is geweest heeft deze stappen  doorlopen volgens Tonny Robbins. Nu komt de vraag of er een manier is om deze ‘Ultieme succes formule’ sneller te doorlopen? Door het moduleren van mensen die reeds deze stappen succesvol toepassen om hun dagelijkse leven. Model for Succes.

Bedenk of iemand al dit doel heeft bereikt in jouw leven? Dit kan een zakelijk, relatie of spiritueel doel zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=t_Ms0pb46L0

Bron: Audiobooks of Tony Robbins (Official)

Duidelijkheid is kracht,

Voorbeelden: Bill Gates het aanpassen van het business model in de vorm van een licenties verkopen voor Microsoft.

Het verhaal van Thomas Edison de man die de gloeilamp heeft uitgevonden en oprichter van General Electric in Amerika.  Edison had al 10.000 keer proberen zij een beste vriend van hem zou je het nogmaals gaan proberen aangezien het 10.000 keer niet gelukt is? Edision: ik heb 10.000 manier gevonden hoe je niet een gloeilamp moet maken. Perfect voorbeeld van flexibiliteit, want hij wist heel goed zijn doelen en actie was ook duidelijk. Edison was met name succesvol in het opkopen en verkopen van succesvolle uitvindingen en wist heel goed de waarde ervan in te schatten.