SEO – Website ideeën & zoekmachine dienst

SEO – Website ideeën & zoekmachine dienst

In dit artikel dieper op SEO in te gaan. Wat nu natuurlijk gewenst is dat meerderheid van uw webbezoekers of wel traffic genoemd een potentiële klant wordt die uw product of dienst wilt kopen. In dit artikel geven wij u een aantal tips om in de goeden richten te komen om meer verkeer te krijgen en uiteindelijk kopers of gebruikers van uw dienst

1 Externe hyperlink websites (Online directories)

Wat echt belangrijk is om meer verkeer te creëren is zorgen dat je sterke externe links opbouwt.Vechtsportmeter is daar natuurlijk al de eerste gratis link voor u. Dit doe kunt u doen door simpel weg te mailen naar andere website en te vragen of je een vermelding mag ontvangen. Dit wordt ook wel ‘Linkbuilding’ genoemd. Uiteindelijk zal dit meer verkeer oplever naar uw pagina. Wilt u dat dit sneller gaat of uw website link op bekender website komt zal uw hier soms voor moeten gaan betalen. Als u op deze link klikt zult u naar overzicht gaan van de beste directoires(externe link websites) http://www.avivadirectory.com/strongest-directories/

Kijk goed uit naar partners met veel referenties en andere pagina’s waar u denkt veel geïnteresseerd uit kunt te halen.Voor sportscholen zijn dit webwinkels of bloggers die goed worden bezocht. Voor webwinkels is dit weer andersom. Vandaar dat vechtsportmeter idee platform is om uw verkeer opgang te krijgen. Dit kan je vaak zien aan het aantal reacties. Vaak zijn een klein groep bezoekers, maar vast en loyale bezoekers meer waard dan alleen maar ‘veel’ bezoekers. Alle beetjes helpen.

2 Verkeer uitwisselen (Traffic Exchanges)

Traffic exchange zijn websites waar uw pagina kan aanmelden. Als u pagina’s van deze genoemde traffic exchanges gaat bekijken, krijgt u hiervoor goodwill of krediet die vertalen zich in meer bezoekers naar uw pagina. Als uw actief bezig gaat met deze uitwisseling dan zal u zelf ook meer verkeer ontvangen zo simpel is het.

Dit zijn een aantal Nederlandse websites:

http://you2surf.com/

http://trafficexchange.gidspunt.nl/

http://www.hitboost.nl/

3 Zelf Schrijven het werkt!

Dit is naar eigen ervaring een van de meest effectief manier, eenige echt nadeel is dat het veel tijd kan kosten. Want hoe beter uw artikel, blog of informatie is des te meer wordt het gelezen en gedeeld. Denk daarom ook goed na over wat u wilt schrijven, aan wie en wat uw specialiteiten zijn. Als uw artikel intressant genoeg kunt u dit opsturen naar blogs zoals wij gedaan bij hebben met ons artikel bij Frankwatching: http://www.frankwatching.com/gespot/vechtsportmeter/. Dit heeft ons 110 unieke bezoekers opgeleverd op 1 dag! Dit kost even tijd maar dan heb je ook wat. Het mooie daarbij is dat uw content lange tijd of soms voor altijd online blijft en hoe beter de inhoud hoe meer bezoekers op langere termijn u gaat ontvangen. Kies een specifiek onderwerp waar veel mensen interesse in hebben.

Let op: Tegenwoordig zoekt Google naar persoonlijke teksten sinds de laatste update dus een tekst met alleen maar trefwoorden(keywords) in overvloed krijgt juist een negatieve beoordeling. Dus concreet lager in Google zoekmachine, niet doen.Vergeet nooit bronvermelding waar uw de informatie vandaan hebt.

Tip: Vergeet ook niet uw geschreven artikel te delen via Facebook, Twitter, LinkedIn of andere sociale media kanalen dit kan juist extra verkeer opleveren. U zult hierdoor nog verrast zijn wat het oplevert. Ook updates van uw nieuwe producten of diensten of nieuwe trainingstijden etc. Wees creatief voeg wel altijd een plaatje toe en pakkende zin met een actie erbij. Gebruik hiervoor AIDA

A (ATTENTION)

Ten eerste moet de attentie of aandacht (Engels: Attention) van de potentiële klant worden getrokken. Soms wordt de eerste stap ook als bekendheid (Engels: awareness) benoemd. Het doel van de communicatie is de aandacht van de consument te krijgen. Dit kan bewerkstelligd worden door een qua typografie of kleur opvallende reclame-uiting.

I (INTEREST)

Belangstelling of interesse (Engels: Interest) is de tweede stap in het model. Het doel is om de consument te wijzen op de positieve aspecten van het product of merk. De consument moet geïnteresseerd raken. Een mogelijkheid hiertoe is het doen van een belofte (kwaliteitsgarantie) of een aantrekkelijk aanbod.

D (DESIRE)

Drang, verlangen of voorkeur is de derde stap (Engels: Desire). In deze stap wordt de interesse omgezet in een verlangen of voorkeur voor het product. Vaak zal de reclame-uiting erop gericht zijn de consument ervan te overtuigen dat het product of merk waardevol is.

A (ACTION)[

Actie (Engels: Action) is de laatste fase van het AIDA-model. Het doel van deze fase is de consument te bewegen het product te kopen. De consument moet de gelegenheid hebben om actie te ondernemen om het product te bemachtigen. Een mogelijke invulling van een reclame-uiting in deze fase is door de consument te informeren waar het product te verkrijgen is.

Bron: Wikipedia AIDA

4 Zoekmachine optimalisatie SEO (Search engine optimization)

Bij Vechtsportmeter en bij uw profiel zit dit ook in verwerkt. Dus als uw site aangemeld is bij onze pagina krijgt u dit gratis mee, handig. Dit is een gratis kans om uw naam nog meer te verspreiden op internet(zoekmachine ranking/indexering), als waren een gratis artikel online. Verbetering aan uw eigen website wat betreft zoekmachine optimalisatie kunnen veel bijdragen hoeveel bezoekers uw dagelijks, wekelijks, jaarlijks gaat ontvangen. Voor tips kunt u ons gerust contacteren wij kijken graag samen wat voor uw de beste oplossing kan zijn.

Edit item ‹ Vechtsportmeter.nl — WordPress 2013-09-11 22-26-17

Wij hebben even een eigen voorbeeld gebruikt om het toe te lichten. Als uw WordPress gebruikt kunnen wij hier goed voor adviseren ook wat betreft plug-ins en wat het snelste uw plaats op Google sterk kan verbeteren.

De snippet Preview, deze geeft weer hoe uw gevonden gaat worden op Google dit is dus een kleine voorvertoning.

Focus keyword(trefwoorden, zijn nu vooral belangrijk dat u deze niet helemaal vol schrijf. Dit met niets zeggende termen, want vaak is 1 term die gerelateerd is aan uw titel sterker dan 10 die geen relatie hebben met uw inhoud of titel.

Seo (zoekmachine optimalisatie) Titel, deze kunt u bij Vechtsportmeter leeg laten aangezien onze plug-in deze automatisch aanvult met de juiste titel om deze genoemde relatie weer te versterken. Bij uw eigen website is het belangrijk om deze goed te beschrijven, als u vragen hierover heeft horen wij het graag.

Meta Description, dit is de beschrijving waar uw op gevonden wordt. Maak deze vooral niet te lang deze moet ook weer aansluiten op de titel, keywords(trefwoorden), Meta Description(inhoud). De blauwe opsomming geeft de sterkte aan en als daar een rood opmerking verschijnt heeft uw iets niet toegevoegd, vaak ontbreekt er een plaatje in de tekst of heeft deze niet de juist beschrijving. Tip: dit is vaak het geval bij website’s dat plaatjes een algemene term hebben die niet bijdragen aan de vindbaarheid van de website.

Op onze pagina of bij uw eigen WordPress pagina, kunt u nadat u de juiste plug-ins heeft gedownload en geïnstalleerd deze SEO check zien. Groen is het beste wat u kunt krijgen, Geel is Normaal, Oranje is matig en rood is zoals altijd slecht of niks. Hoe kwalitatieve sterke tekst en foto’s uw aanlevert hoe beter wij uw profiel kunnen maken(optimaliseren) op Vechtsportmeter. Wij zetten onze kennis en expertise in om uw vindbaar te maken zowel op onze site als uw eigen.

Edit item ‹ Vechtsportmeter.nl — WordPress 2013-09-11 22-26-44

 

5 Bloggen werkt nog steeds

Er zijn veel opties voor bloggen. Wij raden aan om een WordPress pagina te maken of een blog toe tevoegen aan uw eigen website. Dit is met name voor webshops maar ook voor sportscholen intressant. Laat klanten of mensen uit het vak vertellen over uw producten. Dit kunnen ook klanten zijn die vertellen wat, waarom het product echt goed is. Wees altijd eerlijk en oprecht met uw informatie. Wat natuurlijk wel belangrijk is dat uw blog up to date blijft, maar zolang de informatie kwalitatief sterk is.

Tip: hiermee bedoelen wij dus informatie van bijvoorbeeld experts of echte diepgang en uitleg van uw producten of diensten blijven er mensen altijd wel geïnteresseerd. Maar nogmaals up-to-date houden is sleutel tot meer verkeer.

6 Geef gratis interessante ebooks, magazines etc (goodies)

Advertenties die aanstekelijke zijn zoals de filmpjes op YouTube van Gangnam Style en andere bekende video’s worden ook viraal genoemd. Dit gebeurd als een ‘item’ als een olie vlek wordt verspreid onder de mensen delen, delen en delen! Dit een gebaseerd op mond-tot-mondreclame. Als u een gratis e-book, magazines, sportartikelen, abonnementen etc. weggeeft met gemakkelijk en directe verwijzingen naar uw website plus de sociale media iconen Facebook, Twitter neemt de kans toe dat mensen het gaan delen. Maar hou wel weer rekening met AIDA. Stel altijd de vraag: whats in it for me and my friends? Als uw advies nodig heeft horen wij het graag. Binnenkort zullen wij ook reclame en uw producten of diensten verspreiden via Facebook toevoegen. Aangezien via dit kanaal zeer veel gericht verkeer kan krijgen naar uw pagina of producten.

Over Heiko Hartsuijker

Heiko

Heiko Hartsuijker heeft 4 jaar gewerkt voor een communicatie & multimedia bureau buro302, en studeert Digitale Media. Zijn passie is Social media, het optimaliseren van (bestaande) websites en verbeteren en bedenken van business(modellen). Daarnaast heeft hij diverse websites gebouwd, verstand van WordPress, Google Adwords , Google Analytics, Facebook Advertentie mogelijkheden.

 

 

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam