StuwwalTrail: Het bos in met de camera!

StuwwalTrail: Het bos in met de camera!

header_1

Vandaag was ik op het hardloop evenement aanwezig van MudSweatTrails voor de  StuwwalTrail Oosterbeek 2014.

Naast dat ik foto’s heb geschoten van mij vriendin die deze geweldige trail heeft meegelopen vandaag, heb ik ook een ‘aantal’ ander hardlopers gefotografeerd met mijn gloednieuwe Nikon D3200. Deze was nog geen dag oud en heeft een goede start gemaakt van rond de 300 foto’s. Met name belangrijk dat ik veel geleerd heb van mijn nieuwe camera en een gezellige dag heb gehad. De gouden tip om alles handmatig in te stellen was de juiste met de spiegelreflex camera zo leer je snel o.a belichting, sluitertijd en positie.

header_4

Deze foto’s zou ik graag via met jullie willen delen! Vele hardlopers waren enthousiast over de gemaakte foto’s. Dus ik hoop dat mensen zich zelf terug kunnen vinden.

Bekijk alle foto’s van het evenement hieronder:

https://www.flickr.com/photos/35499300@N06/sets/72157644934452181/

Keep it real

Heiko Hartsuijker

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam