My thursday top 3 Kickstarter picks!

1. Revolights Wheels

Het kan zijn dat je deze speciale verlichting in de wielen eerder hebt gezien online. Het bedrijf Revolights heeft namelijk zijn ‘wheel-mounted bicycle headlight’s nu permanent in het wiel zelf verwerkt in plaats van de vorige toevoeging aan het wiel. Ik hoop echt dat dit concept ook binnenkort naar Nederland komt of dat het hier opgepakt wordt door de fietsindustrie. Want dit is een innovatieve oplossing die wij als fietsland niet moeten laten liggen toch? Daarnaast is het natuurlijk ook super gaaf om te zien, ben alleen benieuwd als je grote groepen krijgt wat voor spektakel dat gaat opleveren in de stad.

Revolights built permanently into wheels. Our innovative lights integrated into a unique commuter bike from Mission Bicycle Company.

Het kan zelfs zo zijn dat bijvoorbeeld bij baanwielrennen of wielrennen een heel nieuw schouwspel te zien krijgen in de toekomst. Je kan ieder geval nooit meer je licht vergeten met deze geïntegreerde versie. Als je het nog niet kent zeker even het filmpje checken. Als je het tof vind kan je er al een paar bestellen ze verschepen nu ook internationaal, maar dat kan het wel prijzig worden. Dit is misschien iets voor de echte early adopters.

 https://www.kickstarter.com/projects/855921126/revolights-wheels

2. A Food Lover’s Dream: The Kitchener Snack Bar

A Food Lover s Dream  The Kitchener Snack Bar by Kitchener Oakland — Kickstarter

Zelf vind ik koken ook echt geweldig en met name met verse producten en genoeg kleurrijke biologische groentes. Samen met mijn vader droom wij er al jaren over om een pizzeria te beginnen en ‘echte’ Italiaanse heerlijke dunne pizza’s en goed belegd te bakken. Maar dromen moet je natuurlijk altijd hebben! Daarom heb ik dit project vandaag ook meegenomen.

Two take-out windows, a kitchen full of hopeful food entrepreneurs, and a community that’s ready for a paradigm shift in how they eat

a7b2359f59494b3f2cf081bfcd830748_large

Deze Kitchener biedt een plek waarbij mensen met een passie voor koken en start-up food entrepreneurs hun kookkunsten kunnen tonen aan het publiek. Zonder zich gelijk druk hoeven te maken over klanten, apparatuur, vergunning etc. Gewoon lekker kunnen koken en andere mensen ervan laten genieten, geweldig concept toch? Het startersplatform voor de echte food lovers.

3. STRAWBEES – dream BIG, build BIGGER!

STRAWBEES   dream BIG  build BIGGER  by CREATABLES — Kickstarter

Dit idee deed mij gelijk denken aan Knex en natuurlijk Lego. Met de welbekende plastic rietjes en die dropsleutels maak je jouw eigen droomwereld. Het verhaal er achter is nog interessanter. De designers hadden opgemerkt dat hun wasknijper in India werd gebruikt als een soort Knex door kinderen in India. De Zweedse Creatables heeft hier natuurlijk slim op ingespeeld om een ‘echte’  eenvoudige bouwsteen te creëren. Dit is ook vaak de kracht van de  kleine start-ups om hun werkelijke doelgroep te ontdekken en hier slim op in te spelen. Missie geslaagd!

0bd623adcf6813c61854ddac1b2426b5_large (2)

Strawbees, a fantastic prototyping toy for makers of all ages. Build huge mechanical objects from standard straws and cardboard!

Dit waren de Kickstarters picks weer voor vandaag! Ik hoop dat het jou ook heeft kunnen inspireren. Ik ga weer verder met Kickstarter af te struinen om de mooiste projecten voor jullie eruit te pikken.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11794979/?claim=g87uhwtwmd7″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam