Top 5 Blogs voor Passieve inkomsten & Financiële vrijheid

Top 5 Blogs voor Passieve inkomsten & Financiële vrijheid

Top 5 Blogs voor Passieve inkomsten & Financiële vrijheid

De verkorte weg naar het online goud is er niet, helaas. Passieve inkomsten verdienen naast je bestaande baan? Dat klinkt vaak te mooi om waar te zijn.  Niks gaat vanzelf en ook een ‘online business’ opzetten kost veel tijd en energie.  Ik heb geen reden om hier doekjes omheen te wikkelen. Wel is er leuke cent te verdienen via informatiemarketing zolang je maar pijnpunten kunt vinden & oplossen. Ook zal de tijd die je begin nodig hebt om te bloggen, adviseren of iemand 1-1 zakelijk te coachen bijvoorbeeld via G + hangouts steeds compacter worden en effectiever. Zelf word je ook snel steeds beter op het vakgebied dat jij gaat uitkiezen, zolang je maar de juiste tips en informatie gebruikt. Het mooie is dat je de mogelijkheid hebt om echt iemand te helpen met je kennis. Zo kan je tegelijk ervaring opdoen en geleidelijk naar online inkomsten groeien.

 Online Inkomen

Hiervoor wist ik nog weinig van Informatiemarketing, de Affiliatiemarketing en Advertentie-displaymarketing. Nadat ik de verdieping gezocht heb in vele blogs, webinars en ‘influencers‘  zoals Dan S. Kennedy gevolgd heb staan hieronder top 5 geselecteerd.  Deze hebben mij een unieke blik op de online-business-wereld gegeven. Je kan je afvragen: Waarom doe ik dit?   Ik zie het als een experiment want:  Is het mogelijk om je dagelijkse uitgaven te vergoeden via online inkomen ? Hiermee dus een digitale ‘financiële vrijheid’ te creëren.

 

Hier zal ik dus tijd en energie insteken en proefkonijn spelen om te kijken of er waarheid zit in deze blogs. Wat ik al wel weet is dat alles is te leren online en met name als het om geld draait. Daarom ga ik voor jou proberen ‘het kaft van het koren te scheiden’ en er is nogal wat te negeren. Niet iedereen zal hier wat aan hebben, maar dat hoeft ook niet.  Als jezelf affiliatiemarketing gaat verkennen gebruik je gezonde verstand! Want vaak  is minimaal 60%  van de aanbieding om geld te verdienen etc het niet waard, of een bundel tips die jezelf ook nog wel kon bedenken. Mijn tip is om de blogs te scannen op kwalitatieve content inclusief echte reacties en er is veel interactie met de klanten?  Check ook de kwaliteit van het sample of gratis ebook en als je hier veel uit kunt halen zit vaak wel goed. Maar blijf oppassen!

Top 5 Blogs voor passieve inkomsten & financiële vrijheid:

about-pat

  1. http://www.smartpassiveincome.com/

SchoolOfGreatnessPodcastArt

  1. http://lewishowes.com/podcast/noah-kagan/

billyrio

  1. http://foreverjobless.com/category/podcast/

About   Mad Fientist

  1. http://www.1500days.com/spend-less-save-more/

A Millionaire is Made Ten Bucks at a Time

  1. http://www.mrmoneymustache.com/

 

Bedankt voor het lezen en de aandacht, start vandaag nog jouw eigen ‘domein’ online! De volgende post zal gaan over de YouTube-video van Frank Kern: $185k Passieve inkomsten, Frank Kern

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam