Waarom zijn leiders zelf het obstakel?

Waarom zijn leiders zelf het obstakel?

Waarom zijn leiders zelf het obstakel? 

Spreken is de nummer #1 angst die wij kennen als mens. Ik ben super blij dat ik daarom Piet Hurkmans mag introduceren in mijn derde Podcast Episode. Zoals jullie misschien al weten heb ik als doel om ondernemers te introduceren in de online-lifestyle. Je kunt deze introductie lezen of gelijk de volledige podcast gaan beluisteren. Namasté ツ

Dit is part I omdat het interview bijna 50 minuten is heb ik besloten om er driedelige serie van te maken.

Wat je deze aflevering gaat leren:

  • Hoe kom je over je grootste angst heen
  • Wat is het effect dat jij hebt op jouw bedrijf
  • Waar ligt de grote uitdaging als je gaat starten voor jezelf
  • Waarom is Piet gestart als ondernemer

Dit is mijn eerste interview met Piet Hurkmans in aflevering #3.

Volg Piet

Website | LinkedIn

Promo:

Vond je de podcast leuk?

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam