Wie ben ik en waarom zou je moeten luisteren?

Voordat we beginnen…

Nu, voordat we naar de “good stuff” gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start:

#1 Weet deze deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën zijn. Geen Technische specificaties!

Ik ben Heiko Hartsuijker. Ik ben 26 jaar oude surf dude uit Arnhem die aan bloggeninternet ondernemen en online verdienen doet als hobby, alles via het internet. Ik vind het een heerlijke hobby en het geeft je naast een goed gevoel ook vrijheid. Waarom zou je dan niet de vrolijkste persoon op aarde voelen elke dag?

Ik heb nog nooit de loterij gewonnen doe ook niet mee aan deze zogenaamde ‘quick wins’ strategie. Ik pak mijn eigen weg via het internet. Ik heb nog geen auto wel een racefiets, hoef ook echt geen miljonair te worden. Wat ik al wel heb is een goede gezondheid, tweet van Richard Branson en een sportief leven en mensen die om mij geven.

Lees verder over mij

#2 Ik maak soms gebruik van AFFILIATE LINKS

Dit blog heeft vele links naar verschillende websites. Het grootste deel gaat naar website die meer informatie bieden. Maar er gaan er ook een paar naar betaalde producten. Nog belangrijker, dit zijn producten waar ik een geld commissie voor krijg als je beslist om ze te kopen(dit wordt affiliate marketing genoemd).

Met dat gezegd te hebben, mijn mening is niet op te kopen.

Ik heb de artikelen met zorg bij elkaar gezocht en verwerkt op de site. Ik probeer alleen producten aan te bevelen waar ik ook achter sta en waar ik zelf ook echt interesse in heb of van gebruik maak.

Wanneer je het woord (affiliate links) naast een website; betekend dat ik een commissie verdien ALS jij beslist om het product te kopen. Maar wat ik ook aanbeveel om te gebruiken. Ik adviseur JOU om alles zelf te onderzoeken wat ik aanbeveel op deze website. Want mijn mening is ook gewoon een mening. Het is aan jou om jezelf erin te verdiepen.

neem gerust even contact met mij op via de mail!
Met vriendelijke groet,

Heiko

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam