WordPress Theme kopen en het installeren ervan

Deze video heb ik gemaakt omdat ik vaak de vraag kreeg: Heiko, waar kan ik mooie theme / thema’s kopen voor WordPress? Hoe krijg ik deze op mijn website geïnstalleerd?

De website die ik dus nu vaak gebruik om WordPress theme’s te kopen is themeforest.com, zoals ik vertelde heeft het mij de eerste keer enorm veel tijd gekost. Dit was omdat ik niet wist dat ik de XHTML dummy data die erbij zat in de download map van Themeforest moest importeren via een import plug-in voor mijn gekochte WordPress theme.

Als je hier nog vragen over hebt laat maar weten! Vergeet dus niet de focus moet liggen op de fictionaliteit van het theme niet op de vormgeving. Wil je meer weten over theme’s Laat het gewoon even weten in de comments!

Als jij nog specifieke vragen hebt laat maar weten! Of begrijp je iets nog niet helemaal, laat gewoon even comment achter onderaan zodat ik daar ook video kan over maken. Ik wil graag jouw op weg helpen met mijn kennis.

Bedankt alvast voor het kijken.

Groet,
Heiko

Een reactie plaatsen

Protected by WP Anti Spam