Ultieme succes formule – Tony Robbins – Unleash the Power Within Seminar

https://www.youtube.com/watch?v=b8DWlwXOfQY

Ultieme succes formule:

  1. Weet wat je uitkomst moet zijn – Know your outcome
  2. Onderneem actie – Take action Vaak stopt het hier bij de meeste volwassen, aangezien zij toch bang zijn om te falen. Iedereen heeft deze angst en het is ook normaal. Alleen op een gegeven moment moet je wel in beweging gaan komen. Anders blijf je altijd de zelfde resultaten behalen. Zolang je geen actie onderneemt ga je sowieso falen dat is wel definitief.
  3. Weet wat je gaat krijgen – Know what your getting
  4. Flexibiliteit, veranderd je aanpak – hoe vaak moet je aanpak veranderen? Simpel. tot je resultaten boekt die jij wilt. Je kan heel lang proberen dezelfde aanpak te doen maar als deze niet gaat werken zou je misschien toch keer kunnen leren van je benadering toch?

Iedereen die succesvol is geweest heeft deze stappen  doorlopen volgens Tonny Robbins. Nu komt de vraag of er een manier is om deze ‘Ultieme succes formule’ sneller te doorlopen? Door het moduleren van mensen die reeds deze stappen succesvol toepassen om hun dagelijkse leven. Model for Succes.

Bedenk of iemand al dit doel heeft bereikt in jouw leven? Dit kan een zakelijk, relatie of spiritueel doel zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=t_Ms0pb46L0

Bron: Audiobooks of Tony Robbins (Official)

Duidelijkheid is kracht,

Voorbeelden: Bill Gates het aanpassen van het business model in de vorm van een licenties verkopen voor Microsoft.

Het verhaal van Thomas Edison de man die de gloeilamp heeft uitgevonden en oprichter van General Electric in Amerika.  Edison had al 10.000 keer proberen zij een beste vriend van hem zou je het nogmaals gaan proberen aangezien het 10.000 keer niet gelukt is? Edision: ik heb 10.000 manier gevonden hoe je niet een gloeilamp moet maken. Perfect voorbeeld van flexibiliteit, want hij wist heel goed zijn doelen en actie was ook duidelijk. Edison was met name succesvol in het opkopen en verkopen van succesvolle uitvindingen en wist heel goed de waarde ervan in te schatten.

 

 

 

 

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam