De belangrijkste ondernemers tips voor 2018! Lees hier het verslag!

header heiko hartsuijker

wat een GEWELDIG JAAR! Veel kunnen experimenteren, nieuwe business aanpakken, vele bedrijven en mensen kunnen helpen. 2017 gelukkig weer mogen verzilveren met een top gezondheid, vegetarische gebleven, vele nieuwe toffe relaties en vriendschappen zowel zakelijk als privé.  De belangrijkste ondernemers tips voor 2018! Lees hier het verslag! Voordat je verder gaat, ik heb vele links erin gedaan omdat dit … Meer lezen De belangrijkste ondernemers tips voor 2018! Lees hier het verslag!

Waarom was de marketing funnel MEGA een succes? Bekijk mijn fouten!

Hey Ondernemers en slimme Marketeers, Het was eerst een post alleen voor de KuLT-groep maar ik wilde jullie niet buitensluiten van een enorm belangrijk leermoment. Want je moet ook de cojones hebben als je nog niet de gewenste resultaten hebt bereikt toch? Niemand heeft er wat aan om alleen maar een ja knikker te zijn.

Meer lezenWaarom was de marketing funnel MEGA een succes? Bekijk mijn fouten!

In 4 stappen Social Media Marketing Summits organiseren

In 4 stappen Social Media Marketing Summits organiseren

In 4 stappen Social Media Marketing Summits organiseren Online winst verhogen met online marketing Summits: Social summits: in de opzet van een summit heb je altijd twee doelgroepen, namelijk je kijkers en sprekers. De meeste mensen onderschatten hoeveel tijd en energie het kost om van deze twee doelgroepen de benodigde aandacht te krijgen en dit … Meer lezen In 4 stappen Social Media Marketing Summits organiseren

Hoe start ik een Podcast Interview? Lees hier hoe!

In 7 stappen een Geweldig Podcast Interview

Een stap voor stap gids voor het maken, promoten en lanceren van je (video)interviews. Het belangrijkste wat ik heb ontdekt na 43+ interviews online en offline afnemen is, dat je echt eerst zelf geïnteresseerd in het onderwerp moet zijn voordat je de experts benaderd. In 7 stappen een Geweldig Podcast Interview starten Als jij al niet volledig … Meer lezen Hoe start ik een Podcast Interview? Lees hier hoe!

Hoe maak je een Facebook-advertentie video? Lees hier hoe!

Hoe maak je een Facebook-advertentie video?

Ik heb Facebook video’s ingezet voor Defensie, het Social Media Marketing Summit en Facebook video’s voor klanten gemaakt maar uiteindelijk wil je ook graag dat deze video’s (converteren) nieuwe klanten aantrekken. Wat werkt nou het beste? Ik heb al mijn video’s en vele Facebook-advertentie video’s onderzocht en dit is het patroon wat ik zie terugkomen. … Meer lezen Hoe maak je een Facebook-advertentie video? Lees hier hoe!

Hoe promoot ik mijn evenement op Facebook? Lees hier hoe!

In 8 stappen een evenement promoten op Facebook?

Als een succesvolle ondernemer kun je social media maar al te goed gebruiken om  impact te creëren rondom je evenement om zo nog meer aanmeldingen te krijgen. Hoe promoot ik mijn evenement op Facebook? Lees hier hoe! Dat je een event moet gebruiken op Facebook snappen we ook wel. En het aankondigen van een event op je tijdlijn en achteraf … Meer lezen Hoe promoot ik mijn evenement op Facebook? Lees hier hoe!

Hoe krijg ik Monster succesvolle Facebook Advertenties?

Hoe krijg ik Monster succesvolle Facebook Ads?

Hoe krijg ik Monster succesvolle Facebook Advertenties? Ik zal eerst even de belangrijkste criteria opsommen zodat je gelijk aan de slag kunt! Ga gerust daarna de verdieping in.  Gebruik specifieke doelgroepopties Denk goed na over de afbeelding en de boodschap van je advertentie Vernieuw je advertentie Leer van je testadvertenties (A/B testing) Vermijd het gebruik van … Meer lezen Hoe krijg ik Monster succesvolle Facebook Advertenties?

Hoe maak ik een Facebook-Advertentie die werkt?

Hoe maak ik een Facebook-Advertentie die werkt?

Hoe maak ik een Facebook-Advertentie die werkt? Helaas er is geen ‘One Size Fits All’ Facebook-Advertentie… Je hebt namelijk ook geen ‘One Size Fits all’ mensen toch? Wat de meeste startende Facebook adverteerders vergeten is dat het hier om mensen gaat en ieder mens heeft eigen wensen en behoeftes. Even een open deur intrappen, de … Meer lezen Hoe maak ik een Facebook-Advertentie die werkt?

Hoe gebruik je marketing funnels? Leer Het Geheim Hier!

Feit, mensen zijn onbekend en onbewust van jouw merk of brand en zijn ALTIJD eerst geïnteresseerd in zichzelf. Je hebt vast al vaak gehoord dat je een pakkende leadmagnet of een give away moet maken voor je online marketing? Maar ik vind het belangrijk dat je ook begrijpt waarom dit gedaan wordt. Hoe gebruik je … Meer lezen Hoe gebruik je marketing funnels? Leer Het Geheim Hier!