Wat is Rich Dad en Poor Dad van Robert Kiyosaki? Echte aanrader!

Assest en  een liability. Ik werd echt wakker toen ik een video had gezien van Robert Kiyosaki waarin uit werd gelegd dat wij veel leren op school en thuis maar eigenlijk niks wat ons echt vrij maakt van schulden en op lange termijn leer denken wat je met  geld kan doen. Daarom heb ik het boek Rich … Meer lezen Wat is Rich Dad en Poor Dad van Robert Kiyosaki? Echte aanrader!

Het goede leven als ondernemer? Lees het hier!

– Op de leukste en gezondste manier mogelijk de ultieme lifestyle voor succesvolle ondernemers bouwen. “All you have to do is keep doing the things that got you this far. Which is exactly what 99.9 percent of people don’t do.” – The slide Edge Jeff Olson 7-stappen tot het ‘goede’ leven als ondernemer 1) Zorg Goed Voor … Meer lezen Het goede leven als ondernemer? Lees het hier!

Het Succes Framework

Het Succes Framework Naast onze dagelijkse bezigheden is het soms goed om even weer terug naar de basis te gaan. Waarom blijven sommige nutteloze reclames plakken en mijn geweldige ideeën niet bij mijn klanten? Hiervoor is een boek geschreven namelijk Made to Stick van Chip & Dan Heath’s. Maak je geen zorgen, ik heb voor jou de … Meer lezen Het Succes Framework

Hoe werkt precies het Canvasmodel? Ik leg het uit voor je!

Het canvasmodel kan worden toegepast om het bestaande business model in kaart te brengen of om gehele visie &  missie in kaart te krijgen. Het canvasmodel is op veel verschillende manier in te zetten. Ik zal dit boek genaamd Business Model Generation nader bespreken bij de pagina boeken tips. Hoe werkt precies het Canvasmodel? De theorie uit het … Meer lezen Hoe werkt precies het Canvasmodel? Ik leg het uit voor je!

Interview Ricardo Semler – Semler’s begin bij Semco

Interview Ricardo Semler Wat gaan we doen met mensen die te laat komen? Straffen? Meer controle?  Mooi interview over het leven en gedachte goed van Ricardo Semler over hoe hij werken en social leven voor zich ziet. Maar ook voor het onderwijs. “mensen willen graag controleren over hun leven, dat is tegenwoordig nog niet gelukt”. … Meer lezen Interview Ricardo Semler – Semler’s begin bij Semco

Mijn webshop: Zelfkoffiezetten staat Online!

Mijn webshop: Zelfkoffiezetten staat Online! Mijn eerste echte investering, mijn eigen webshop en voorraad, spannend! “It is in your moments of decision that your destiny is shaped.” – Tony Robbins  Wat waren de uitdagingen? Yeass..na een paar maanden van zwikken en zwoegen met vormgeving, code en WordPress template’s staat mijn eigen‪#‎koffie‬ ‪#‎webshop‬ gereed!  Was met … Meer lezen Mijn webshop: Zelfkoffiezetten staat Online!

Meer omzet met je webshop

Ik wilde graag even een paar belangrijke punten delen uit mijn boek over ‘meer omzet met je webshop’ heeft voor mij nieuwe insights geboden. Ik heb al vele van dit soort boeken verslonden met name ebooks maar deze heeft wel een erg praktische insteek, dat is prettig als je ook echt je site wilt verbeteren … Meer lezen Meer omzet met je webshop

De kwaliteit koffie webshop starten?

Hoe is het begonnen met zelfkoffiezetten.nl? Ik ben nu ongeveer halfjaar bezig met een www.zelfkoffiezetten.nl en de verkoop loopt langzaam maar stabiel op. Het is echt een enorm leuke ervaring om een webshop of e-commerce van de grond af op te bouwen. Het begon allemaal met de kennis making met koffiekwaliteit toen ik meer uit … Meer lezen De kwaliteit koffie webshop starten?

Geld sparen met de beste rente

Iedereen is al een investeerder. Alleen investeer jij tijd voor geld en dat is een slechte trade. Als je stopt met werken, stopt je geld  – Tonny Robbins Nu ik bezig ben in Tony Robbins | Money: Master the game geeft dit naast inspiratie ook veel  vragen. Inderdaad Tony Robbins mijn spaargeld doet nu niks, maar waar moet ik … Meer lezen Geld sparen met de beste rente

De kunst van keuzes maken!

Na non-stop het boek gelezen te hebben van Tim Ferris 4-hour-work heb ik ‘productieve’ hacks en besluiten genomen. Dit heeft geresulteerd in starters baan bij Defensie die ik nu na 6 maanden definitief heb ingewisseld. Dit in iets dat mij hopelijk meer energie teruggeeft en dichterbij mijn passie blijft. Ik ga namelijk de marketing in met de richting … Meer lezen De kunst van keuzes maken!