header heiko hartsuijker

De belangrijkste ondernemers tips voor 2018! Lees hier het verslag!

wat een GEWELDIG JAAR! Veel kunnen experimenteren, nieuwe business aanpakken, vele bedrijven en mensen kunnen helpen. 2017 gelukkig weer mogen verzilveren met een top gezondheid, vegetarische gebleven, vele nieuwe toffe relaties en vriendschappen zowel zakelijk als privé. 

De belangrijkste ondernemers tips voor 2018! Lees hier het verslag!

Voordat je verder gaat, ik heb vele links erin gedaan omdat dit voor mij top inspiratie was en geweldige leerbronnen waren voor 2017 die wil ik graag met jullie delen als succesvolle ondernemers.

Op bezoek geweest bij K-1 kampioen Melvin Manhoef, snelgroeiende Tech-startup gewerkt, verder kennisgemaakt met echte Eindbazen Wiggert Meerman en Michel Vos, aan de slag gegaan LeadPowr van Mitchel van Duuren en Mitch ook leren kennen zit nu in de Mastermind-groep wat geweldig is, daarnaast ook training gedaan bij Michael Pilarczyk (Mister Mindset) en Cindy Koeman veel geleerd tijdens de seminars en boek ‘Think and Grow Rich’ volledig uitgelezen in één klap.

Maar is er meer toch?

Het is ook niet dat je 1X de gehele omslag maakt toch? Maar het is een proces wat jij in beweging zet, zoals een stoomtrein die momentum pakt en gegeven moment niet meer te stoppen is zo zie ik mijzelf, mijn netwerk en de business wat ik wil opbouwen en doorgeven. Geld verdienen is leuk, maar zonder doel is het vrij dom, Warren Buffett (Geld verzamelen VS. Financiële vrijheid). Sprekers-certificaat gehaald bij Piet Hurkmans als een Authentiek Spreker. Vele online marketing training gevolgd van Lewis howesTai LopezAlex Becker en Grant Cardone.

Dit jaar gesnuffeld aan e-commerce maar 2018 vol inzetten op adverteren, bouwen en opkopen van webshops. Leerpunt, wel in niches waar ik zelf kennis van heb of kennis kan opdoen.

“People get so trapped by fear that they never take the first step.” Rische Beeson Millionaire Real Estate Investor

Mijn training buddys, allemaal goud en we helpen elkaar altijd verder al zit dit vaak in de kleine details en vragen die vaak beginnen met ‘Hoe doe je…’ dit is ook een eigenschap die ik vanuit de Dojo/Gym meeneem naar de wereld van business.

Want hoe kun je met het momentum van een situatie het maximale rendement halen? Wat zijn die kleine aanpassingen in de techniek die je naar het volgende niveau gaan helpen? Ook dit zit in de kleine dingen en zolang je bouwt op een goede basis komen de gevorderde technieken vanzelf wel goed. 100% Vertrouwen in jezelf hebben!

Geweldig jaar gewenst!

2018 gaan we allemaal voor GOUD en gaat DAK eraf! Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling en mocht je het leuk vinden zie ik je graag op de mat of in het kantoor voor jouw uitdaging.

Osu.

Met vrolijke sportieve groet,

Heiko

Ps: ik zit/sta altijd met de twee duimen omhoog, mocht je dit nou totaal niet interessant vinden? Sorry, je kunt jezelf uitschrijven. Fijne jaarwisseling!

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam