Heb je whey en supplementen echt nodig?

Heb je whey en supplementen echt nodig?

Ik heb vanaf 18 t/m 22 jaar lang supplementen gebruikt met name whey en creatine. Omdat ik geloofde dat ik echt ging ‘bulken’ ervan en minder spierpijn. Dit omdat ik altijd meerdere sporten tegelijk heb gedaan naast fitness ook altijd vechtsporten.

Nu ben ik weer meer bezig met gezondheid en fit worden en heb al bijna een jaar geen slechte sups meer gebruikt. Dit ook omdat mijn maag best gevoelig is geworden voor voedsel en met name voor supplementen. Ik ben bewuster naar de etiketten gaan kijken en zo zie ik ook dat Body & fit vaak vele verschillende soorten suikers toevoegt in verschillende benaming aan haar producten. Dit is niet heel erg maar ik moet het niet. Ik vraag mij nu dan ook af: heb je whey echt nodig?
Ik stap nu langzaam over naar vegan. Eet geen e nummers meer, suiker is er al bijna uit. Alleen moet je echt opletten wat je eten want werkelijk overal zit suiker in verwerkt.

SunWarrior Eiwitpoeder, biologisch en volledig plantaardig

Dus de focus op bonen, noten, groente, raw en juice. Voor mij geen dieren meer doden die dien als filter voor onze vitamines in mineralen. En ik wil ook geen extra antibiotica’s in mijn lichaam.
En al helemaal geen synthetische supplementen troep. Ik ga nu ook starten met een volledige biologische Sunwarrior Protein natuurlijke eiwitten, lees hier meer. Ik zal binnenkort een review hier overschrijven.

Gegoochel op het vleesetiket

Zoveel huismerken in de supermarkt is overgeladen met suikers of met zout. Fabrikanten knutselen vaak flink met vlees en de rest. Dat mag, mits ze het duidelijk op het etiket zetten(wat bijna niemand leest). Doen ze dat niet, dan zetten ze de consument doelbewust op het verkeerde been.  bron: http://www.consumentenbond.nl/campagnes/voedselfraude/

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam