Hoofdkantoor Alliander Arnhem wordt moderner en zuiniger? Lukt dat wel!

Op 9 maart was ik bij Alliander voor het geheel gerenoveerde hoofdkantoor ‘Bellevue’ in Arnhem. Bijna de hele renovatie was circulair: 95 procent van de materialen die uit het bestaande gebouw zijn gehaald, zijn opnieuw gebruikt. Het resultaat is indrukwekkend. Gaaf toch?

Hoofdkantoor Alliander Arnhem wordt moderner en zuiniger?

Veel van de hergebruikte materialen zijn in het vernieuwde pand zelf gebruikt, maar soms ook elders. De renovatie van Bellevue was voor Alliander tevens een heel geschikt en ‘natuurlijk’ moment om opnieuw te bekijken hoe je gebruik wilt maken van energie.

De daadwerkelijke bewondering

De opening op 9 maart is gezamenlijk verricht door Annemarie Jorritsma (voorzitter van de Raad van Commissarissen van Alliander), Jan Markink (Gedeputeerde Provincie Gelderland) en Peter Molengraaf (CEO Alliander). Op zaterdag 11 maart organiseert Alliander een Open Huis in Bellevue, speciaal voor medewerkers en omwonenden. Die dag is het gebouw van binnen te bewonderen en is van dichtbij te zien wat dit pand zo bijzonder maakt.

Bedankt voor het kijken van de wekelijkse Ondernemer Succes Podcast show! Elke week op donderdag en maandag een nieuwe frisse en inspirerende aflevering. Subscribe op Mijn Kanaal hier: http://bit.ly/2idXubu

Ik was deze week op bezoek bij het nieuwe moderne, zuinige en vriendelijke hoofdkantoor in Arnhem bij Alliander.

#Links
Podcasts: https://www.heikohartsuijker.com/
Facebook: https://www.facebook.com/heikohartsui…
Instagram: https://www.instagram.com/heikohartsu…
Snapchat: Heikohart

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam