Mijn verhaal

Mijn verhaal? Heiko Hartsuijker is een ondernemer uit Arnhem, Nederland die zijn Business IT & Management heeft afgerond en tegelijkertijd succesvol een Digitaal Marketing team heeft opgezet op de hogeschool en uiteindelijk voor zichzelf is gestart met ondernemen op zijn 28 jaar vanuit de boerderij van zijn ouders in de Achterhoek.

Over Heiko Hartsuijker

Groot fan van de Branson way!

Heiko is een digitale marketing adviseur die bedrijven helpt met meer omzet halen uit digitale marketing. Hij heeft persoonlijk met grote digitale budgetten gewerkt voor zijn klanten bij Defensie & Maximum en het lukt hem om consistent verbeteringen aan te leveren die resultaat brengen (ROI). Heiko’s cliënten zijn diverse bedrijven die willen groeien en zich snel willen ontwikkelingen in hun gekozen online markt in Gelderland en in de rest van Nederland.

Wie help ik?

Heiko helpt bedrijven met al hun Social media vraagstukken om te zorgen dat hun bedrijf het maximale gaat halen uit hun online marketing. Heiko heeft een kantoor in Arnhem en Nijmegen en helpt grote cliënten zoals Overheid en instanties om marktleider te worden.