Mijn webshop: Zelfkoffiezetten staat Online!

Mijn webshop: Zelfkoffiezetten staat Online!

Mijn eerste echte investering, mijn eigen webshop en voorraad, spannend!

“It is in your moments of decision that your destiny is shaped.” – Tony Robbins 

Wat waren de uitdagingen?

zelfkoffiezetten - Mijn koffie webshop
zelfkoffiezetten – Mijn koffie webshop

Yeass..na een paar maanden van zwikken en zwoegen met vormgeving, code en WordPress template’s staat mijn eigen‪#‎koffie‬ ‪#‎webshop‬ gereed!  Was met name uitdagend aan de achterkant om alles goed te krijgen en de koppelingen te maken met de bestelsystemen en betalingen. Maar dankzij de hulp en ervaring van KoffieKwaliteit – Ariën Reijs mijn partner in koffie-crime is alles goed gekomen.

Ik ben benieuwd hoe de shop gaat lopen! Concreet: shop staat online en bestellen mag 😉 haha. Bedankt voor de hulp en steun =].

Check:

http://zelfkoffiezetten.nl/

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam