It’s a new year, get back in the game!

Well,   to all my followers and friends! Have a great productive and happy year. Go get ’em tigers… ;-)! Het gaat over het nieuwe boek van Tonny Robbins – MONEY, MASTER THE GAME. Dit boek gaat over hoe je om moet gaan met geld en waarin je moet investeren en hoe je financiële zaken op rit krijgt en houdt, leuk om te kijken maar wel wat lang. Daarom heb ik heb het belangrijkste boodschappen eruit gehaald voor jullie.

Wat is de kernboodschap uit de video?

Het is eenvoudig, als jij wil dat je leven moet veranderd moet jij ook veranderen. Als jij wilt dat je leven beter wordt moet jij ook steeds beter worden. Dat is de enige manier hoe het gaat veranderen. Geluk komt en gaat en je kunt niet altijd geluk hebben maar als je jezelf altijd probeert te verbeteren en meer te geven ga je winnen hoe dan ook. Ook wat betreft economie, als je een manier weet om meer waarde toe te voegen aan andermans leven dan de andere mensen weten te doen dan hoef je nooit meer zorgen te maken over dat gedeelte van je leven. Meeste mensen beseffen niet dat wij al van nature veel waarde kunnen toevoegen met onze eigen kwaliteit. Ook met de huidige baan die je hebt zijn er vele manier om meer inkomsten en meer mensen te helpen dan je misschien nu doet. Maar het belangrijkste wat ons het meeste levensvreugde geeft is ‘geven’ bewezen dat dit ons langere ‘geluksgevoel’ geeft dan dingen voor ons zelf kopen. Daarbij kan dit in allerlei vormen natuurlijk.

Concreet: vindt waar je het meest gepassioneerd over bent maar zorg dat je ook echt meer waarde kan toevoegen dan er al is. Vervolgens zul je niet meer druk maken om jouw financiële status en je weet van jezelf dat je geen nemer bent maar een gever en dat is het waarom het gaat in het leven toch? Ons zelf proberen in 2015 in deze positie te brengen is een mooi streven waar wij elke dag aan moeten werken.

 Nog wat inspiratie voor 2015

 

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam