Hoe maak ik een geweldige contentstrategie? Tim Daalderop legt het uit!

Geweldig, Tim Daalderop top contentmarketeer en copy writer en de drijvende kracht achter timdaalderop.com en is bij OndernemersTV te gast in aflevering 5. Hoe maak ik een geweldige contentstrategie? #OndernemersTV is een manier om zoveel mogelijk waarde te bieden via het interviewen van unieke ondernemers over social media, ondernemerschap, startups, marketing en nog veel meer … Meer lezen Hoe maak ik een geweldige contentstrategie? Tim Daalderop legt het uit!

Wie is Marjon de Vroomen? Geen diploma nodig als ondernemer!

Echte top ondernemer is Marjon de Vroomen en de drijvende kracht achter AMV-Opleidingen & Settlement en is bij OndernemersTV te gast in aflevering 4. Ik ga in gesprek met Marjon over waarom je niet verzeker bent als ondernemer met een diploma op zak. Wie is Marjon de Vroomen? Ik ben Marjon de Vroomen. Het is … Meer lezen Wie is Marjon de Vroomen? Geen diploma nodig als ondernemer!

Wie is Chelsea Bosters? Waarom pakt hij rust als ondernemer!

Al ondernemer toen hij net 17 jaar werd, Chelsea Bosters drijvende kracht achter Online en nu ook Offline Bazen bij OndernemersTV aflevering 2. Wil je graag alles weten waarom Chelsea zo succesvol is geworden online? Lees het artikel of bekijk de video. Wie is Chelsea Bosters? Waarom pakt hij rust als ondernemer! OndernemersTV is een … Meer lezen Wie is Chelsea Bosters? Waarom pakt hij rust als ondernemer!

Wie is Annemieke van Waterschoot? Hoe durf jij het te vragen!

Geweldig, Annemieke van Waterschoot drijvende kracht achter Spiegelei-communicatie bij OndernemersTV aflevering 2. Lees hier alles over hoe deze ondernemer met veel passie is gestart en de juiste lessen die daarbij horen. Wie is Annemieke van Waterschoot? Hoe durf jij het te vragen! OndernemersTV is een manier om zoveel mogelijk waarde te bieden via het interviewen … Meer lezen Wie is Annemieke van Waterschoot? Hoe durf jij het te vragen!

Wie is Piet Hurkmans? Hoe is hij over zijn spreekangst gekomen!

Iedereen kent het wel spreekangst? Piet Hurkmans was er bij OndernemersTV om de spits af te bijten in gesprek over spreekangst! En hoe kan Zen daarbij helpen als ondernemer? Piet enorm bedankt 😉 Wie is Piet Hurkmans? Hoe is hij over zijn spreekangst gekomen! #OndernemersTV is een manier om zoveel mogelijk waarde te bieden via … Meer lezen Wie is Piet Hurkmans? Hoe is hij over zijn spreekangst gekomen!

Het Geheim achter MMA legende Melvin Manhoef?

Melvin Manhoef was bij #OndernemersTV tijdens een Seminar van Caio Terra. Daarnaast heeft hij ook net zijn nieuwe Gym geopend in Amsterdam, wij namen even een kijkje achter de schermen. Het geheim achter Melvin Manhoef? Ons bezoek in Amsterdam was tijdens het leuke Seminar Caio Terra! Wij konden Melvin nog een paar vragen stellen voordat hij de … Meer lezen Het Geheim achter MMA legende Melvin Manhoef?

Hoofdkantoor Alliander Arnhem wordt moderner en zuiniger? Lukt dat wel!

Op 9 maart was ik bij Alliander voor het geheel gerenoveerde hoofdkantoor ‘Bellevue’ in Arnhem. Bijna de hele renovatie was circulair: 95 procent van de materialen die uit het bestaande gebouw zijn gehaald, zijn opnieuw gebruikt. Het resultaat is indrukwekkend. Gaaf toch? Hoofdkantoor Alliander Arnhem wordt moderner en zuiniger? Veel van de hergebruikte materialen zijn … Meer lezen Hoofdkantoor Alliander Arnhem wordt moderner en zuiniger? Lukt dat wel!

Wie is Janneke van Lier? Waarom een Sociale Onderneming New Rootz!

Vorige week was ik op bezoek bij onderneemster Janneke van Lier, bij New Rootz. Wat is New Rootz? Dit is een sociale onderneming die talenten van jongeren een kans geeft bij http://www.newrootz.org. Wie is Janneke van Lier? Waarom een Sociale Onderneming New Rootz! In Nederland krijgt niet iedere jongere een eerlijke kans. Een kans om zich … Meer lezen Wie is Janneke van Lier? Waarom een Sociale Onderneming New Rootz!

Wie is Perry van Beek? Hoe zet hij LinkedIn succesvol in voor Business!

Waarom is LinkedIn zo’n sterk middel voor Social selling? Waarom Perry van Beek nu al zijn training online geeft via Webinars en dagelijks zichzelf inzet als keynote spreker. Durf vandaag nog te kiezen om jezelf als expert neer te zetten. Wie is Perry van Beek? Hoe zet hij LinkedIn succesvol in voor jouw business! Wat … Meer lezen Wie is Perry van Beek? Hoe zet hij LinkedIn succesvol in voor Business!

Wie is precies Percy Tienhooven? Ontdek hier het Geheim!

Percy Tienhooven? WHY.. Keuzes maken, Percy helpt mensen met persoonlijke ontwikkeling om te zorgen dat je van F*ck naar… YES!!! gaat.  Ik hou soms van makkelijk en heb Percy zelf zijn introductie te laten doen of je kunt gewoon de podcast gaan beluisteren. Namasté ツ Wie is precies Percy Tienhooven? Ontdek hier het Geheim! Met de … Meer lezen Wie is precies Percy Tienhooven? Ontdek hier het Geheim!