LeadPowr van Mitchel van Duuren?

Review LeadPowr. De vraag die je vast in je hoofd hebt is LeadPowr een levensveranderende training of de zoveelste? Die had ik natuurlijk ook in mijn hoofd vandaar mijn eerlijke review hierover. Ik mag Mitch enorm dus dat geeft hem wel streepje voor in mijn boek. Anyway.

Review LeadPowr van Mitchel van Duuren

Ik neem zelden de tijd om een product te reviewen, maar vandaag maak ik een uitzondering om LeadPowr van Mitchel van Duuren te bekijken.

Dit programma claimt dat het de ultieme training is voor de beginnende of reeds gevorderde ondernemer met of geen ervaring in de online marketing wereld om “ELKE DAG een Consistente Flow van Kwalitatieve Leads in Jouw Business te krijgen.”

Werkt LeadPowr van Mitchel van Duuren echt? (In-Depth Review)

Het is geen 6-weken training. Het hoofdproduct is opgebouwd in 8 modules met een Tech archief en een Analytics and tracking. Daarnaast nog eens 9 implementatie Webinars en een Q&A forum voor de leden. Elke module heeft weer eigen lessen ongeveer 5 a 7 +- per module en deze zijn volgepakt met voorbeelden, actie en oplossingsgerichte antwoorden. Het kost je rond de €1497,- inclusief btw en het meest opvallende is de 45 Dagen niet goed geld terug garantie mits je de actie hebt ondernomen op de modules.

Zoals de meeste training die wat kosten, grote beloftes doen, verkopen als hete broodjes van de bakker, trekt ook de training altijd mensen aan die skeptisch zijn. Al is de naam van “Mitchel van Duuren” in Google helemaal schoon van negatieve reviews.

Dus waarom neem ik de tijd om deze LeadPowr review te schrijven?

 1. Ik heb de training zelf doorlopen en wil graag mijn resultaten delen.
 2. Er zijn mensen in mijn publiek van marketeers, freelancers, ondernemers en coaches & trainers die de advertenties hebben gezien op Facebook van Mitchel en graag een eerlijke review zouden willen lezen.
 3. Er zijn veel mensen in mijn publiek (en ik ook) die het graag online willen ‘maken’ en succesvol willen zijn zoals Mitchel met online marketing, deze mensen willen echt graag mijn ervaring weten over het programma.
 4. Zo zijn er op dit moment van schrijven nog geen reviews van deze training online en ik zou graag deze plek willen invullen.

Als ik alleen wilde zeggen: “nee, dit is niet de zoveelste training” of “ja, een levensveranderende training die je kunt volgen” dan was een review niet echt nodig geweest, dat kun je ook vinden op Facebook (Advertenties). Moet eerlijk zeggen het is nog best complex om een training zoals dit te evalueren, daarom heb ik het opgebroken in de volgende onderdelen:

 1. Even een breakdown van de good, the bad, en the ugly van de volledige training.
 2. Discussie voor wie de training is geschikt en of het effectief is
 3. Inzicht in hoe dit een impact heeft gemaakt in mijn Business en mijn persoonlijke ervaring

Laten we starten met de review.

Wat is precies LeadPowr van Mitchel van Duuren?

Om te starten met de evaluatie zul je eerst moeten kijken naar de belofte. Dus wat claimt de LeadPowr programma voor je te doen.

De volgende onderdeel zijn direct van de landingspagina gepakt, deze kun je hier bekijken (Dit is geen betaalde link of affiliatie link)

“Ben jij er klaar voor om ein-de-lijk uit te vinden hoe je online marketing VOOR jou kan laten werken, en hoe je een machine opzet die een voorspelbare ROI (Return on Investment) genereerd?

“Hoe zou je leven eruit zien als jij een systeem had die op de “automatische piloot” nieuwe leads en sales voor jou zou genereren… waardoor jouw omzet elke maand zou blijven groeien?”

Een volledig geautomatiseerd marketing systeem kunt maken dat daadwerkelijk WERKT?

Het LeadPowr programma is een getest en bewezen systeem van 8 core modules als implementatie programma dat je precies leert om jouw volledige geautomatiseerde marketing systeem te maken dat daadwerkelijk werkt.

De informatie is beschikbaar online in een afgeschermde WordPress community site met video’s en slides per presentatie (leadpowr.nl). Je kunt het programma in je eigen tijd overal ter wereld volgen en kan zelfs naast je 9-5 baan, als je het koopt worden de eerste twee modules beschikbaar.

Dit is zeker niet je typische online ‘programma’. Het is echt een bewezen implementatie programma die je stap-voor-stap meeneemt om je eigen geautomatiseerde marketing systeem te creëren.

Het maakt volgens Mitchel niet uit als je geen technische kennis hebt of online marketing skills, alles wat je nodig hebt zit in het stap-voor-stap LeadPowr programma.

Dit is wat je krijgt binnen het core programma van de 8 modules:

Module 1

“In deze module bespreken we de basiskennis over online business, de KuLT methode en hoe je deze kunt toepassen in jouw business. Daarnaast bespreken we tools, branding en de mindset die je nodig hebt om het werk wat je moet gaan doen de aankomende weken zonder problemen te gaan verzetten.”

In het kort: Online Business Geheimen & Basis Kennis – met onderdelen zoals De KuLT-methode, Doelstellingen & KPI’s, Tools,Evergreen vs. Lanceringen en nog meer lessen.

Module 2

“In deze module 2 bekijken we één van de belangrijkste onderdelen van je funnel, namelijk de Leadmagnet. Veel marketeers gooien snel wat in elkaar, maar is dat de impressie die wilt achterlaten wanneer jouw lead voor de eerste keer met jou in aanraking komt? In deze module vertel ik je hoe een effectieve leadmagnet maakt voor de mindset waar jouw lead zich in bevind. Compleet met swipe files voor video-series etc.”

In het kort: Leadmagnets ontwikkelen die smaken naar meer – Leadmagnets en de KuLT-methode, Soorten Leadmagnets, Know Leadmagnet, Het kiezen van de juiste leadmagneten en meer.

“De Leadmagnet moet natuurlijk bij de juiste lead in handen komen. Hiervoor is een landingspagina nodig. Alles over landingspagina’s kun je terugvinden in module 3. Wat werkt het beste? Wat zijn normale conversieratio’s? De video’s in deze module geven je het antwoord.”

In het kort:  Landingspagina’s die converteren – Landingspagina’s en de KuLT-methode, Bedanktpagina’s, Content Upgrades.

Module 3/4

“Module 4 gaat over content. Het is een verstandig idee om de relatie met je toekomstige lead te beginnen op een basis van value-first. Het geven van content zonder hier verder iets voor terug te verwachten werkt erg goed. Natuurlijk moet je wel de juiste soort content voorschotelen aan de juiste leads. Alles hierover leer je in deze module.”

In het kort:  Content die bezoekers aantrekt om zichzelf in te schrijven voor jouw mailinglijst -Introductie content,  Content en de KuLT-methode, Soorten Content en Content Upgrades.

“Nadat mensen zichzelf hebben ingeschreven komen ze op een autoresponder. In module 5 laat ik je zien hoe je jouw e-mail automations inricht. Compleet met swipe files voor elke fase binnen je KuLT funnel. Ik leg je daarnaast de tools uit die ik gebruik om mensen van fase te laten wisselen.”

In het kort:  Email Automations die een connectie maken en mensen van fase laten wisselen – E-mail automations en de KuLT-methode, De 6 Soorten E-mails, Drop-off Campaigns en nog meer.

Module 5/6

“Wanneer je aan bent gekomen bij Module 6 is het tijd om je funnel te gaan lanceren en om de eerste leads in je funnel te verwelkomen. Exciting times! Module 6 gaat dieper in op het verkrijgen van gratis bezoekers via social media, SEO etc.”

In het kort: Gratis bezoekers krijgen naar je website d.m.v. SEO, social media etc. – Introductie organic traffic, SEO, Gastbloggen en Podcasts en nog meer.

“In Module 7 (welke bestaat uit twee delen simpelweg omdat deze zo uitgebreid is) gaan we dieper in op PPC advertising. Ik neem je mee in mijn Facebook ads account en laat je zien hoe je advertenties opzet met behulp van de “perfect ad template” en hoe je retargeting advertenties aanmaakt met een hoge return on investment. Ik laat je nog tal van andere slimmigheidjes zien om het maximale uit je ad budget te halen.”

In het kort 7.1: Je funnel vullen met leads d.m.v. Paid Advertising (Facebook) –  Introductie PPC traffic, Advertentie Piramide, Waarom Facebook?, Retargeting, Soorten Facebook Advertenties en Plaatsingen en nog meer.

In het kort 7.2: Je funnel vullen met leads d.m.v. Paid Advertising (Facebook) – FB Audience Insights, FB Pixel plaatsen, Custom Audience op basis van website traffic, FB Audience maken van e-mail subscribers + lookalike audiences, FB Ad Opzetten op basis van Conversies , Perfect Ad Formule en nog meer leuks.

“Uiteindelijk in module 8 doen we een deep-dive in de verschillende conversiemethodes die er zijn. Je funnel draait. De eerste mensen zitten in je Know en je Like-fase. Nu is het tijd om die leads in de Trust fase om te zetten naar een betalende klant.

In het kort:  De beste conversiemethode kiezen voor jouw product of dienst.

“In de bonusmodules Tech archief behandelen we alle tools en programma’s die ik gebruik om mijn KuLT funnels op te zetten, en in de Analytics & Tracking module laat ik je zien hoe je een oog kunt houden op je budget en dat je zeker weet dat hetgeen je spendeert ook daadwerkelijk iets oplevert.”

Tech Archief, How-to video’s voor alle technische tools die je tegenkomt in Leadpowr – topics zoals: Hoe maak je spectaculaire video, hoe maak je een landingspagina in leadpages, hoe maak je content upgrade met thrive leads, Hoe krijg je een voornaam in Drip, betaalpagina maken met Woocommerce etc.

Analytics and tracking, How-to video’s om de juiste data te tracken in je funnel – Track je leads met improvely en hoeveel leads heb je nodig om je omzettarget te halen?

Hier nog even een opsomming wat je allemaal krijgt: 

Het LeadPowr programma (€1497,-)

 • 9 core modules
 • Bonus module: Tech archief
 • Bonus module: Analytics and tracking
 • Behind the scene – funnel perfectie
 • 9 Pre-recorded Implementatie webinars
 • Forum

Wij kregen ook AdPowr erbij t.w.v € 400,-  ik weet niet of dit zo blijft voor nieuwe leden er is nu een wachtlijst. Je kunt meedoen met Leadpowr voor Eenmalige betaling van: €1497 of 3 Termijnen van: €597.

Niet goed geld terug garantie?

Inclusief de 45 Dagen niet goed geld terug garantie. Dit zegt Mitchel op de site: “Laat me gewoon binnen 45 dagen zien wat je gedaan hebt en welke resultaten het (niet) heeft opgeleverd. Zonder problemen betaal ik je investering terug. Maar please, investeer niet als je nu al weet dat je de informatie niet om gaat zetten in actie. Bespaar ons allebei de moeite.”

LeadPowr: The Good, Bad & Ugly

Klaar, laten we nu duiken in het programma, stap-voor-stap doorlopen en zien wat goed is , slecht en lelijk.

Aangezien het weer lastig is om dit goed te reviewen heb ik het weer opgebroken in de 4 onderdelen:

 • Design & productie
 • Core Content, Implementatie webinars
 • Mastermind Community
 • Customer Support

Dit is wat je krijgt te zien als je betaald hebt:

Design & Productie Review – 5 sterren

Ik had vooraf geen idee wat ik zou krijgen meeste mensen vinden de naam ‘Internetmiljonair’ al bijzonder. Alles ziet er wel netjes uit en professioneel genoeg. Ook al was €1497,- een flinke investering.

Als je eenmaal in het programma zit, zoals bovenstaande afbeelding, alles is duidelijk, professioneel afwerkt en lekker fris. De video’s zijn in HD en door Mitchel zelf uitgevoerd met zijn Iphone 7, geluid is gescheiden opgenomen en scherp en helder. Copy is lekker pakkend. De downloads zijn eenvoudig in PDF maar hebben de herkenbare huisstijl.

Ik heb meerdere courses en training gevold rond dat prijspunt in het verleden maar die van Mitchel is in design, look & feel en gebruiksvriendelijkheid ver vooruit. Natuurlijk heeft dit niet direct met de content van de training te maken en als je +- 1500 betaald gaat het je niet zo zeer om de looks, maar vergelijkbare online training zijn vaak lelijk, slecht opgenomen of gepresenteerd zoals de Social Traffic Blueprint FB – Jon Penberthy in Wordpad en gaar geluid. Het is fijn als alles werkt zoals het hoort te doen.

Core module Review – beoordeelt per onderdeel

Dit is het belangrijkste onderdeel van de training. Levert de content het gewenste resultaat?

Het verkoopprocess wat Mitchel van Duuren uitlegt ziet er zo uit:

 1. KNOW – Maak een mega interessant artikel (Lead Magnet) voor jouw doelgroep
 2. Promoot dit artikel via Facebook Ads
 3. LIKE – Vang hun email via een nog interessanter en relevant artikel (content upgrade)
 4. Retarget je meest geïnteresseerde doelgroep via FB Ads
 5. TRUST – Genoeg vertrouwen? Kies een conversie methode webinar, sales page, telefoongesprek en verkoop je product

Dat is het process in een noten dop, als je kunt zien is het niet heel spannend. Maar zoals Mitchel zelf ook zegt er zijn nog maar weinig marketeers en bedrijven die correct werken met deze drie verschillende fases Know – Like – Truste. Meestal is het Facebook Advertentie -> Verkooppagina.

Dat gezegd te hebben, Mitchel’s training is veel breder en complexer dan deze 5 stappen. Hij neemt je mee in de 8 modules en benoemt echt alles wat je nodig hebt met de juiste kneepjes van het vak zoals de Facebook Conversie pixel en hoe je nou precies een goede Lead magnet maakt. Om het echt goed te kunnen reviewen moet ik elke module los behandelen.

Module 1 Online Business Geheimen & Basis Kennis

Oh, snap! Ik ben zelf nog dagelijks bezig met de course, ik hou jullie op de hoogte.

Video review van LeadPowr!

Niet meer beschikbaar, dat voelt altijd jammer. 

Wat zou verdubbelen van je inkomsten betekenen?

Je hebt ontdekt dat online geldverdienen toch lastiger is dan het lijkt of het resultaat blijft uit? Start vandaag nog met het werkelijk ontdekken wat online werkt – maak gebruik van de kennis voor slim online geld verdienen met bloggen– zonder het technische gedoe, Jacko zet het klaar en het technische werk is al geregeld.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Voor wie is dit?

Je wilt als medewerker naast de 5 tot 6 dagen werken voor iemand anders… graag een keer maandelijks, wekelijks of dagelijks een extra stroom van geld creëren? Bespaar veel tijd en geld met deze online cursus van internet beroemdheid Jacko Meijaard bekent van o.a. AD.nl

Jacko Meijaard
Bron: AD.nl

Hoe kan dit voor jou gaan werken?

1. Gebruik de kennis van Jacko van Internet Succes Gids

Met gezamenlijk meer dan 12 jaar ervaring, kun jij hiervan gebruik maken. Meer kennis, scherpe prijzen. Jacko heeft al vele ontwikkelingen doorgemaakt, elke update tot vandaag en hij leert en deelt nog steeds elke dag zijn ervaringen.

2. Je blog verbeteren en online verdienen

Haal het meeste uit je huidige blog website. Verbeter je aanpak. Jacko gebruikt de meeste moderne technologie en tools voor het opzetten van zijn winstgevende websites en zijn extra inkomsten.

3. Online inkomsten verdienen

Eenvoudige aanpak is net zo belangrijk als een goed product, misschien nog wel belangrijker. Als je de nieuwste spaceX motor gebruikt met beperkte brandstof ga jij nog niet SKY-High vliegen, zelfde met online inkomsten.

Conclusie, zorg dat je aanpak klopt en je kunt vele euro’s online verdienen!

LET OP: “24 Jarige MBO’er Verdient Overal Ter Wereld Honderden Euro’s Per Dag, Dankzij Het Internet” Ja! Ik wil dit ook! >>

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam