Video: WordPress Plug-ins installeren met de focus op SEO yoast

Deze video heb ik gemaakt omdat ik vaak de vraag kreeg: Heiko, die plugins installeren van WordPress snap ik nog niet helemaal.

Ik wil graag helpen, maar het is toch lastig zonder beeld je punt te maken vandaar dat ik er een video over gemaakt heb met verschillende tips. Vergeet dus niet de plug-in ook echt te activeren. Soms staat je plug-in verstopt onder de knop settings / instellingen. Vaak moet je na de installatie de plug-in nog even instellen zoals ik in de video ook laat zien. Wil je meer weten over plug-ins? Laat het gewoon even weten in de comments!

Als jij nog specifieke vragen hebt laat maar weten! Of begrijp je iets nog niet helemaal, laat gewoon even comment achter onderaan zodat ik daar ook video kan over maken. Ik wil graag jouw op weg helpen met mijn kennis.

Bedankt alvast voor het kijken.

Groet,
Heiko

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam