Waarom was de marketing funnel MEGA een succes? Bekijk mijn fouten!

Hey Ondernemers en slimme Marketeers, Het was eerst een post alleen voor de KuLT-groep maar ik wilde jullie niet buitensluiten van een enorm belangrijk leermoment. Want je moet ook de cojones hebben als je nog niet de gewenste resultaten hebt bereikt toch? Niemand heeft er wat aan om alleen maar een ja knikker te zijn.

Waarom was de marketing funnel MEGA een succes?

Het is immers vaak #fail en daarna zien mensen alleen je succes zoals Mitchel van Duuren ons ook meegaf.

Zal ik verder gaan? 😉

Ik had voor de klant in 2 weken rond 109 leads opgeleverd in een mooie Drip campagne met tags alles en een 6-Day Challenge met 7x een hoge kwaliteit video’s, sexy landingpages en leuke quiz, werkboeken.

Ging zo goed! Eigenlijk alleen een KNOW-funnel (of hoe je ook de challenge ziet) gedraaid met +- 368,- euro ad spent en toen waren we MEGA benieuwd wat de funnel ging opleveren. Dom…🙊

We hadden vervolgens een week later en een aantal mailtjes verder een live FIT workshops over “Fit, energiek en meer kracht in je leven.” Opkomst? 1 prospect = eindstand 0 sales.

Ja, dat voelt even kut haha. Maar gelukkig hebben wij de draad weer opgepakt na wat overleg en teruggekeken waar zit de kink?

Bekijk hier mijn fouten!

1. Aanbod wel iets wat de doelgroep wil?

2. Gekwalificeerde leads?

3. Correct sales proces inplaats?

Hoe check ik nou het aanbod?

Simpel, gelukkig weer een boek gelezen ASK..dus gewoon vragen.

Ik heb een MEGA korte vragenlijst opgezet met 2 vragen voor zijn huidige 67 klanten en de 109 leads.

18 reacties en werkelijk waar goud! Wij zaten er echt naast wat mensen precies wilde en wat hun grootste pijnpunten waren haha hint: voedingsschema’s DOH! 😅

Dus als je iets online gaat ROCken… VRAAG je doelgroep even hoe klein die ook is ..wat jullie precies vrienden? Want met deze aannames kan je met 0 sales op het scorebord staan. 😜🤑

Hierbij dummy link echte survey loopt nog: https://goo.gl/forms/OCsV5dSX6jQawNA23

Mijn tijdelijke conclusie

Balen man.. Maar daarna ook gelijk weer Gas op die Lollie!

Stay happy,

Wat zou verdubbelen van je inkomsten betekenen?

Je hebt ontdekt dat online geldverdienen toch lastiger is dan het lijkt of het resultaat blijft uit? Start vandaag nog met het werkelijk ontdekken wat online werkt – maak gebruik van de kennis voor slim online geld verdienen met bloggen– zonder het technische gedoe, Jacko zet het klaar en het technische werk is al geregeld.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Voor wie is dit?

Je wilt als medewerker naast de 5 tot 6 dagen werken voor iemand anders… graag een keer maandelijks, wekelijks of dagelijks een extra stroom van geld creëren? Bespaar veel tijd en geld met deze online cursus van internet beroemdheid Jacko Meijaard bekent van o.a. AD.nl

Jacko Meijaard
Bron: AD.nl

Hoe kan dit voor jou gaan werken?

1. Gebruik de kennis van Jacko van Internet Succes Gids

Met gezamenlijk meer dan 12 jaar ervaring, kun jij hiervan gebruik maken. Meer kennis, scherpe prijzen. Jacko heeft al vele ontwikkelingen doorgemaakt, elke update tot vandaag en hij leert en deelt nog steeds elke dag zijn ervaringen.

2. Je blog verbeteren en online verdienen

Haal het meeste uit je huidige blog website. Verbeter je aanpak. Jacko gebruikt de meeste moderne technologie en tools voor het opzetten van zijn winstgevende websites en zijn extra inkomsten.

3. Online inkomsten verdienen

Eenvoudige aanpak is net zo belangrijk als een goed product, misschien nog wel belangrijker. Als je de nieuwste spaceX motor gebruikt met beperkte brandstof ga jij nog niet SKY-High vliegen, zelfde met online inkomsten.

Conclusie, zorg dat je aanpak klopt en je kunt vele euro’s online verdienen!

LET OP: “24 Jarige MBO’er Verdient Overal Ter Wereld Honderden Euro’s Per Dag, Dankzij Het Internet” Ja! Ik wil dit ook! >>

 

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam