Wat is het Kinobody Greek God Muscle building program

Nu al verschillende ‘get muscle, get lean, get bulky, get big, get etc.’ progamma’s geprobeerd en honderden potten whey verder maar niks blijft en is toepasbaar in een normaal leven.

Trainen voor een lean, sterk en gezond lichaam

Al mag ik zeker niet klagen over mijn eigen lichaam. Ik streef altijd wel naar het volgende niveau en heb nog geen echte goede aanvulling gevonden voor mijn eigen trainingsprogramma. Als ik graag andere wil gaan helpen moet ik zelf eerste een succesvol en adaptief programma gevonden hebben wat gemakkelijk toepasbaar is voor ons normale mensen.

Zo heb ik al meerdere programma’s geprobeerd zoals paleodieet, Insanity en van de verschillende fitnessgurus tot jaren lang op het bodybuilding forum dicussies voeren met de specialisten, het is echt zo’n grote jungle wat wel werkt en totaal niet… Maar wat ik wel weet is dat ik echt geen ‘bulky’ onbruikbaar lichaam wil wat niet lenig is en ook niet echt aantrekkelijk is.. ja toch? laten we eerlijk zijn? De slechteriken van Hollywood zijn altijd bulky en lelijk en de lean en fit gasten zijn vaak de superhelden. Maar ook in combinatie met mijn vechtsporten en hardlopen en fietsen werkt dat gewoon niet. Dus we moeten een trainingsprogramma vinden wat gefocust is op het normale lichaam verder in shape krijgen om een natuurlijke manier. Zonder mijn lichaam vol te rammen met supplemementen of whey producten.

Kinobody Fitness Systems

Aangezien mijn Youtube volstaat met fitness en bodybuild video’s kwam ik een Amerikaanse gast tegen die eerlijk praat over hoe de fitnessindustrie eigenlijk in elkaar steekt, bijzonder. Nu heb ik wat verder gezocht en dit was de eignaar van Kinobody. Greg heeft de insteek dat je eerst waarde moet leveren met je product, hoe kan ik een slecht fitnessproduct verkopen als mijn vrienden en familie het ook gaan proberen? Als je het intressant vind kun je zelf even verder kijken op zijn youtube-kanaal. Deze video sprak mij het meeste aan.

 

Wat is de Kinobody Greek God Muscle building program

Zo ben ik dan ook wel weer, ik wil het gelijk proberen! Ik heb geleerd dat overal wel wat te leren valt en als je de beste wilt worden in je vak moet je durven experimenteren toch? Dus wat ik nu ga proberen is zijn Greek God program. Klinkt zeer bijzonder en dat is het ook haha. Als het de resultaat boekt die ik graag wil zien ga ik het ook aan jullie aanbevelen, maar alleen als het werkt.

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu aan. Dit programma bevat 30 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.  >> Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

gezonde ovenschotel

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam