Wie is Annemieke van Waterschoot? Hoe durf jij het te vragen!

Geweldig, Annemieke van Waterschoot drijvende kracht achter Spiegelei-communicatie bij OndernemersTV aflevering 2. Lees hier alles over hoe deze ondernemer met veel passie is gestart en de juiste lessen die daarbij horen.

Wie is Annemieke van Waterschoot? Hoe durf jij het te vragen!

OndernemersTV is een manier om zoveel mogelijk waarde te bieden via het interviewen van unieke ondernemers over social media, ondernemerschap, startups, marketing en nog veel meer leuks. De show is beschikbaar op Youtube, SoundCloud en LinkedIn.

Drijvende kracht Annemieke van Waterschoot

Als ondernemer beken je kleur! In een persoonlijke ontmoeting met fans (ik noem klanten liever fans) presenteer je jezelf op een bepaalde manier. Jouw fans zien het totaalplaatje. De identiteit van je organisatie vertaal je in de producten en diensten die je aanbiedt.

Aan de gehele presentatie kunnen je fans zien wat je organisatie uitstraalt. In zo’n persoonlijk gesprek kun je gericht vragen beantwoorden of bezwaren wegnemen. Dit leidt dan regelmatig direct tot aankoop van je producten of diensten.

Ik hoop dat je het bij kunt houden met deze videos, Elke week op donderdag en Vrijdag een nieuwe frisse aflevering, deel jouw ondernemerservaring en learnings in de comments. Jouw opmerking geven mij motivatie, neem even tijd om ‘hoi’ te zeggen :).

Hier vind je de Links

Podcasts: https://www.heikohartsuijker.com/
Facebook: https://www.facebook.com/heikohartsui…

► Abonneer Hier op Mijn Kanaal: http://bit.ly/2idXubu

 

Durf jij al meer hulp te vragen in je business? Laat een comment achter hieronder.

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam