Wie is Chelsea Bosters? Waarom pakt hij rust als ondernemer!

Al ondernemer toen hij net 17 jaar werd, Chelsea Bosters drijvende kracht achter Online en nu ook Offline Bazen bij OndernemersTV aflevering 2. Wil je graag alles weten waarom Chelsea zo succesvol is geworden online? Lees het artikel of bekijk de video.

Wie is Chelsea Bosters? Waarom pakt hij rust als ondernemer!

OndernemersTV is een manier om zoveel mogelijk waarde te bieden via het interviewen van unieke ondernemers over social media, ondernemerschap, startups, marketing en nog veel meer leuks. De show is beschikbaar op Youtube, SoundCloud en LinkedIn.

Ik hoop dat je het bij kunt houden met deze videos, Elke week op donderdag en Vrijdag een nieuwe frisse aflevering, deel jouw ondernemerservaring en learnings in de comments. Jouw opmerking geven mij motivatie, neem even tijd om ‘hoi’ te zeggen :).

Wat maakt Chelsea Bosters?

Ik zocht naar een andere passie… zo ging ik steeds meer schrijven over online marketing. Geen zware kost voor de doorgewinterde marketeers, maar simpele blogartikelen over social media en bloggen. Mijn kennis en interesse lag op dat moment vooral bij deze 2 onderwerpen. Ik schreef voor de webshop-eigenaar en mensen die nog weinig tot geen kaas hadden gegeten van het online circus.

Eigenlijk gaf ik mensen de handleiding om de wondere wereld van de online marketing te ontdekken. In de statistieken van het blogplatform ontdekte ik dat er enorm veel werd gezocht op zoektermen rondom online marketing. Mijn blogs over deze onderwerpen hadden al snel meer bezoekers vanuit de organische zoekresultaten dan mijn andere blogs. Mijn interesse was meer dan gewekt, en ik besloot mijzelf volledig op dit vakgebied te gaan focussen.

Hieronder staan alle links:

Podcasts: https://www.heikohartsuijker.com/
Facebook: https://www.facebook.com/heikohartsui
Instagram: https://www.instagram.com/heikohartsu
Snapchat: Heikohart

► Abonneer Hier op Mijn Kanaal: http://bit.ly/2idXubu

 

Wanneer starte jij als ondernemer je eerste business? Laat een bericht in de comments.

Plaats een reactie

Protected by WP Anti Spam